Romania TV isi lanseaza propria aplicatie in App Store

  Romania TV este una dintre cele mai populre televiziuni de stiri din Romania, iar de doua saptamani ea are si o aplicatie disponibila in App Store-ul companiei Apple. Prin intermediul aplicatiei veti avea acces la stirile televiziunii, atat cele care sunt publicate pe website-ul sau, cat si cele care sunt transmise in direct. Aplicatia are un meniu special prin care puteti urmari un feed LIVE al postului TV, insa desigur ca are si sectiuni dedicate pentru citirea stirilor de pe website sau a informatiilor publicate pe conturile de socializare.

  Mai jos aveti comunicatul lor de presa, iar aplicatia Romania TV poate fi descarcata gratuit, in format universal din App Store.

România TV, acum şi pe iPhone, iPad si Android

Ştirile România TV sunt acum disponibile şi prin intermediul aplicaţiilor de iPhone, iPad şi Android. Astfel, utilizatorul va beneficia de alertele şi stirile de ultima ora transmise de România TV şi RTV.net. Aplicaţiile, dezvoltate împreună cu Appscend, permit utilizatorilor un acces facil la cele mai noi ştiri, din toate domeniile de interes, precum şi la transmisia live a România TV, optimizată pentru mobil, astfel încât consumul de date să fie unul minim.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din AppStore şi din Google Play. Deşi este disponibilă de numai câteva zile, aplicația România TV a fost instalată deja de peste 2.000 de persoane. Gândite să fie instrumente util pentru publicul interesat de informaţii de ultimă oră, aplicaţiile România TV propun utilizatorilor ştiri bine structurate şi uşor de accesat:

  • “Ştirile zilei” sunt afişate în primul ecran, informaţiile fiind actualizate în timp real;
  • Opţiunea “Stirile zilei” oferă o ierarhizare a ştirilor dupa criteriul celor mai importante informaţii ale zilei;
  • Ştiri pe categorii – utilizatorii au posibilitatea de a alege genul știrilor pe care doresc să le citească;
  • Live Streaming România TV, una din cele mai bune variante de transmie live mobi existente in .ro, dezvoltată în parteneriat cu PBX Telecom;
  • Alerte și breaking news-uri trimise de către redactorii RTV.net în momentele-cheie din cotidianul românesc.

Pretul initial:
Numele:
Romania Tv

Gratuit

s





Developer: RTV Satellite NET…
Universala
Categoria: News


Descriere: RTV.NET iti furnizeaza cele mai noi stiri, continut original si articole de specialitate. Aici poti gasi totul de la stiri de actualitate, interne, externe, economie, justitie, IT&C, lifestyle, monden si s…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.4 Mb