Prima Pagina aplicatii iLex RAT te ajuta sa stergi simultan toate pachetele instalate din Cydia...

iLex RAT te ajuta sa stergi simultan toate pachetele instalate din Cydia si nu numai (Video)

[youtube]http://youtu.be/87HuUVDXV64[/youtube]

  iLex RAT este un utilitar recent publicat pe internet, iar prin intermediul sau avem posibilitatea de a intreprinde cateva actiuni care pana recent erau imposibile pe terminalele noastre. Tweak-ul a fost conceput pentru toti cei care doresc sa scape dintr-o singura miscare de toate tweak-urile, aplicatiile si dependintele instalate din Cydia, iar in clipul video de mai sus aveti explicata functionalitatea sa. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa instalati tweak-ul din repo-ul: http://cydia.myrepospace.com/iLEX/, sa il instalati folosind Installer-ul din iFile si sa instalati apoi aplicatia MobileTerminal din Cydia.

iLEX RAT – Removes all dependencies, Cydia- tweaks and settings installed after jailbreak! After running iLEX RAT : Cydia will be as clean as it is after jailbreak !  If you know what SSH is – after installation, type the command ” rat ” in terminal. If you do not know what SSH is: Install ifunbox on PC. Start third tab Terminal SSH (if a dialog appears – press cancel) type the command – rat . Compatible iOS 4.x.x == iOS 6.1.2 – iPhone / iPad / iPod !!!

  Dupa instalarea ei va logati ca si admin, tastati comanda rat, alegeti optiunea pe care o doriti si puteti sterge tot ce ati instalat din Cydia. Recomandarea mea este sa utilizati utilitarul cu mare grija, deoarece stergerea simultana a tuturor pachetelor instalate din Cydia v-ar putea obliga sa faceti restore pentru a va putea utiliza terminalul.

 • xpender

  OK, noua sursa pt iLEX este “http://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO/”
  Cat de bun e programul asta!! L-am folosit de cca 5 ori pe iPad 4 si o data pe i4s. In ceea ce ma priveste e mai bun decat semi-restore. Recomand.

 • Marius

  A folosit cineva acest iLex RAT? Ce probleme pot sa apara si cum se pot remedia? Multumesc.

 • Marius

  Am incercat pana la urma iLEX si se pare ca face exact ceea ce promite. Testat chiar acum pe iPhone 4S, iOS 6.1.2. Am folosit chiar de 2 ori iLEX pentru ca prima data nu selectasem backup-ul. RECOMAND CU INCREDERE!