Prima Pagina BigBoss MusicWidget (velox style) aduce un nou mod de a controla muzica in...

MusicWidget (velox style) aduce un nou mod de a controla muzica in iDevice-uri

 

  MusicWidget (velox style) este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem controla muzica din iDevice-uri intr-un nou mod. Ideea de a dezvolta tweak-ul a venit dupa publicarea informatiilor privind viitorul tweak Velox, iar MusicWidget functioneaza la fel. Practic folosind interfata in care se deschid folderele din iOS, tweak-ul ne permite sa accesam un meniu de control pentru aplicatia Music iOS, iar in imaginea de mai susa veti cele 3 butoane disponibile, numele piesei, a albumul si poza copertii.

Requires iOS 6 or higher. iPhone and iPod only. Easy access your music controls by DOUBLE TAPPING your iPod icon. This project was only in the beginning fase when I caught a glimpse of the upcoming tweak Velox, so i stopped the development. No options to configure.

  MusicWidget (velox style) este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • gigel

  chiar asa mizerabil arata sau e modificat screenshotul?

 • Dan D

  Nu il instalati.Cel putin la mine cand dai dublu click pe ipod intra telefonul in safe mode

 • Dan

  Intra pt ca mai ai vreun tweak care se suprapune cu asta mai ai ceva instalat de ex podswitcher sau music controls daca da dezinstaleazal si pe urma incearca sa vezi daca merge.

 • Salut. Imi zice si mie cineva daca pot punet teme pe un iphone 5 fara jailbreak ? Multumesc.

 • FiatLux

  Cumva off topic adresat lui zaone:
  Te-am mai intrebat si alaltaieri, ai habar ce poate fi baiul, ca imi ruleaza aceasi melodie si de pe ecran mi-a dispărut “bara” pentru a “muta” melodia la un anumit minut. Am făcut reset all settings si update la 6.1.3 si tot degeaba.

 • @FiatLux: Habar nu am.

 • FiatLux

  Cand faci update de soft, e si un restore implicit? Adica are rost sa fac un restore dupa ce am făcut update de la 6.0.1 la 6.1.3?

 • Gabi

  FiatLux: ca sa-ți apară aceea linie treb sa apesi odată pe mijloc