Prima Pagina Apple Apple si Yahoo sunt interesate sa initieze un parteneriat prin care sa...

Apple si Yahoo sunt interesate sa initieze un parteneriat prin care sa extinda functionalitatea Siri si nu numai

  Apple si Yahoo sunt doua dintre cele mai mari companii americane, insa interactiunea dintre ele a fost limitata pana recent deoarece in viitor un nou parteneriat ar putea fi incheiat intre ele. Apple este interesata sa reduca dependenta de motorul de cautare Google si este interesata sa foloseasca sistemul celor de la Yahoo pentru a potenta functionalitatea Siri si pentru a imbunatati metodele de cautare. Din pacate alte detalii nu se ofera in legatura cu posibilul parteneriat, insa Yahoo ofera deja informatii pentru aplicatiile Stocks sau Weather, iar informatiile despre sport afisate de Siri vin de la exact aceeasi companie.

Data from Yahoo Finance and its weather site already come preloaded onto iPhones and Yahoo data like sports stats help power Apple’s voice-activated “assistant” Siri. But the companies continue to discuss new arrangements, including possible deals to get more content from Yahoo Sports and Yahoo News, among other Yahoo Web properties, preloaded onto Apple devices or available through an expanded partnership with Siri, one of these people said.

  Avand in vedere ca Google a fost adusa in discutie, este cat se poate de clar ca Apple incearca sa elimine gigantul din Mountain View din iOS, dar ar putea face o mare greseala. Daca Apple va decide sa redirectioneze Siri spre Yahoo in logul Google, atunci asistentul ar putea avea mari probleme in a afisa raspunsuri corecte la intrebari. Google este in momentul de fata cel mai mare motor de cautare de pe web, majoritatea website-urilor din afara SUA au continutul indexat in el, iar in tari precum a noastra utilizarea Yahoo ca si motor principal de cautare ne pune intr-un mare dezavantaj.

  Din moment ce aflam acum despre discutiile dintre cele doua companii, ne putem astepta ca primele schimbari majore sa apara in iOS 7.

 • AKK

  Sper sa nu faca lucrul acesta, urasc Yahoo si tot ceea ce tine de ei

 • SorinTS

  Eu folosesc serviciile Yahoo din 1999 si e foarte OK

 • sori

  Astia de la Apple sunt ca niste copii mici – rup relatiile cu Samsung pt ca fac telefoane mai bune ca ei , rup relatiile cu Google pt ca fac un sistem de operare mai bun ca al lor.

 • iRunaway

  Sori, grow up.

 • anonimous

  rup realtiile, si aia nu o sa mai faca nimic

 • Andrey

  Cei de la Yahoo nu I-au suparat pe cei de la Apple si nu are motiv Apple sa se descotoroseasca de cei de la Y

 • Alain

  Mda… din moment ce siri nu e in limba romana, nu il folosesc deloc.

 • Dennis

  eu folosesc yahoo…dar yahoo search chiar nu este bun….ca restul motoarelor de cautare…google search este cel mai bun….sper sa nu faca gresala asta sa scoata ceva bun si sa inlocuiasca cu ceva prost…ca si in cazul hartilor…face a doua oara gresala asta…

 • hamham

  Cu ajutorul Apple, Yahoo ar putea redeveni cel mai tare portal de cautari online. Imaginativa Apple + Yahoo. Simplitatea Apple pe Yahoo. Poate Apple ar putea cumpara Yahoo, si ar dezvolta motorul de cautare, si si)ar face si emailuri in loc de yahoo.com sa fie yahapple.com… ganditiva ce baze de date are yahoo in prezent. Google ar putea deveni istorie, pentru ca gmail a venit cu muuuult mai tarziu decat a venit yahoo…
  De ce sa prospereze Google pe spatele Apple?? Cand ai un partener care este mai bun decat tine la servicii si produse online, asta devine adversar, si trebuie sa iti cauti alti parteneri.

 • Geonyy

  @Dennis. Si eu eream dezamăgit de Google search dar după ultimul update am observat ca funcționează mult mai bn

 • djcata

  pot sa foloseasca bing 🙂

 • Seby

  o sa pateasca ce a patit si cu hartile cand le-a dat la tomtom :))))))))))))))))))))))))))
  apple o ia din ce in ce mai serios in jos 🙁

 • Sebi

  Da Seby, se duc in jos … Sigur mint statisticile alea care arata ca Apple vinde din ce in ce mai multe iPhone-uri (asumandu-mi faptul ca atunci cand te referi la Apple, te referi la iPhone-uri de fapt si nu incluzi tabletele) 🙂