Beck’s – Vezi dincolo de eticheta si devii faimos in intreaga tara!

  Beck’s este unul dintre cele mai populare branduri de bere din lume, este berea mea favorita de cativa ani buni de zile si sunt sigur ca exista printre voi destule persoane care apreciaza o bere bine facuta. Daca printre voi exista si artisti talentati, atunci poate veti fi interesati sa participati la campania Beck’s ‘Vezi dincolo de eticheta’, campanie prin care producatorul va ofera posibilitatea de a regandi eticheta sticlelor de bere. Ideea lor este in derulare de aproape doua luni de zile, pe piata au aparut deja destule sticle cu etichete noi si am fost de cateva ori placut surprins sa regasesc schimbari frumoase in modul de prezentare a sticlelor.

  Avand in vedere ca in strainatate sticlele noi de bere au prins bine la public, Beck’s s-a hotarat sa implementeze ideea si pe piata noastra si prin intermediul acestei campanii va da posibilitatea de a castiga un kit de design profesional si de a regasi etichetele voastre printate pe sticlele de bere Beck’s din intreaga tara. 4 persoane talentate vor castiga aceste premii, insa zilnic Beck’s ofera minifrigidere pe care le puteti castiga daca introduceti 4 coduri de pe sticlele speciale de bere in aceasta pagina. Daca va simtiti indeajuns de buni pentru a desena o eticheta, atunci va puteti inscrie in aceasta pagina (sau direct din aplicatie) cu realizarea voastra; apoi juriul (din care fac parte si ilustratorul Radu Pop si pictorul Valentin Tanase) va delibera.

  Beck’s are si aplicatii in App Store sau Google Play, in ele puteti descoperi totul legat de aceasta campanie si desigur puteti participa pentru a castiga premiile zilnice, insa nu uitati sa consumati Beck’s cu moderatie. Campania celor de la Beck’s se incheie peste doar cateva zile, asa ca va recomand sa va grabiti si sa va inscrieti daca doriti sa castigati unul dintre premiile puse in joc, si desigur faima nationala.

  Acum va intreb, cine face un logo atat de frumos, cu iDevice.ro in el, astfel incat sa il vad pe urmatoarea mea sticla de Beck’s?

Pretul initial:
Numele:
My Beck’s

Gratuit

s





Developer: Mobileworks Commu…
Categoria: Entertainment


Descriere: Descopera lumea dincolo de eticheta!

Foloseste aplicatia pentru a pasi in lumea Becks si descopera proiectul Art Label, o initiativa globala marca Becks avand scopul de a inspira si sustine artisti si art…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.2 Mb