Prima Pagina Apple iPhone 5S ar urma sa aiba o camera mai buna impreuna cu...

iPhone 5S ar urma sa aiba o camera mai buna impreuna cu un cititor de amprente, iPhone Mini ar urma sa apara in vara

  Zvonurile privind lansarea iPhone 5S sunt continuate astazi de un analist american care reafirma faptul ca dispozitivul ar urma sa aiba o camera mai buna si un cititor de amprente. Participand recent la o conventie din China, sursele sale prezente acolo sustin faptul ca iPhone 5S ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, exact precum iPhone 5, asta in ciuda faptului ca altii sustin contrariul. La final raman cateva remarci privitoare la faptul ca butoanele de volum ar urma sa fie usor repozitionate, componenta prezentata ieri convingau-l probabil sa faca aceasta afirmatie.

Srangely enough, the lower-priced iPhone is still being called the “iPhone mini”; however, the general consensus (albeit a few disagreed and expect a slightly smaller screen) was that this new device would actually have the same screen size (i.e., 4-inches) as the iPhone 5. However, the “iPhone mini” will have a curved back casing made of colored plastic and will be thicker than the iPhone 5. We also learned the pricing could be a bit higher than our recently raised expectation, reaching as high as $400.

  Niciun zvon despre iPhone 5 nu este complet fara cateva informatii privitoare la iPhone-ul ieftin care ar urma sa fie lansat tot in vara si care ar urma sa se numeasca iPhone Mini. Terminalul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, in ciuda denumirii, ar urma sa aiba carcasa din plastic care ar urma sa fie colorata si desigur va fi ceva mai ieftin decat restul iPhone-urilor companiei Apple. Practic pana acum am auzit exact acelesi informatii din surse diferite, semn ca altceva nu prea are ce sa anunte Apple.

 • marian

  bun in fiecare an va fi cu o camera si un processor m ai bun asta e in baza 🙂 nu e nici o stire ca de la an la an fac camera si processor…:)

 • liviu

  sigur , si acelasi IOS anost , insa cu un cititor de amprente…asa s-a intamplat si cu Nokia, toata lumea era plictisita de simbyan. Nimeni nu credea ca Nokia era un colos pe picioare de lut.
  La noul iphone veti avea un cititor de amprente si o camera mai buna, care insa e mult mai proasta decat un aparat fota ce costa o treime din pretul iphone nou.
  Marele avantaj e ca ios-ul e un sistem stabil , ca androidul la cat e de instabil…e la ani distanta vizavi de ios…si plictiseala ios continua…carcase noi si buzunare goale…e o chestie de management vanzari…

 • Serban

  Totusi nu va fii iphone sau alt dispozitiv plastic. Istoria a inceput cu toate produsele din plastic si acum au ajuns si cu iphone sa il faca din aluminiu+glass si probabil pe anul viitor va fi si el all aluminium uni body asa cum au trecut si mac mini si imac si macbook si ipad mini a venit direct pe baza de aluminiu si tot asa inainte de lansare era denumit ca ipad ieftin. Da este mai ieftin dar e premium build.

 • Serban

  Au ajuns si alte branduri sa invete de la apple precum htc one..Nu prea as intelege mentalitatea ca alte branduri sa inceapa sa faca premium build iar apple sa se intoarca de unde au inceput toti.

 • DonCalin

  Daca o sa arate ca in poza de mai sus, inseamna ca iPhone-ul tinde spre a deveni in curand o paleta de cricket. Raman la 4s, mersi

 • Strugurel

  Liviu, lasa-ma in primul rand sa spun ca:vorbesti fara sa stii. iOS 6 e foarte rau, se blocheaza, da rateuri si multe altele. Multi spun ca e de la spatiu care e foarte ocupat, insa doar 10% din spatiul dispozitivului apple e in folosinta, si totusi, merge de imi vine sa bat cuie cu el. Android, e altfel, e un sistem de gama larga, e exact ca Windows, mai bine zis, Windows 8 ca sa fim la moda… Nu merge pe orice jaf de PC, asa e si Andriod, merge cel mai bine pe telefoanele de ultima generatie, pentru care is facute, in special cele de la Samsung. Testeaza un Samsung Galaxy S3 cu un iPhone 5, nu exista comparatie, Apple ne stoarce ne bani pe niste dispozitive destul de limitate…

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 08.04.03.2012 – 14.04.2012 | iDevice.ro()