Majoritatea dintre voi nu detin un iPhone codat pe o retea straina

  Acum o saptamana de zile v-am intrebat daca utilizati o solutie de decodare impreuna cu terminalul iPhone si spre surprinderea mea aproape jumatate dintre voi nu detin un iPhone codat pe o retea straina. Daca acum cativa ani situatia era complet diferita, lipsa unor solutii software de unlock pare sa va fi motivat sa alegeti iPhone-uri codate pe operatorul utilizat cu abonamentul de telefonie mobila sau sa alegeti un iPhone decodat din fabrica. Imediat dupa voi se situeaza cei care au facut decodare permanenta, cei care utilizeaza cartele de decodare, cei care fac decodare in baza ultrasn0w si SAM-ul ramane ultimul.

  Din apcate in viitorul nu se preconizeaza ca solutii de unlock pentru iDevice-uri ar urma sa fie lansate, asa ca ar fi bine sa va orientati spre achizitionarea de terminale decodate, sau terminale codate in reteaua operatorului vostru.

17 COMENTARII

  1. Cititi legea si cereti operatorului deblocarea gratuita dupa 3-6 luni (depinde de tara) . Sunteti cetateni europeni , dar lenesi 🙂

  2. Asta pentru ca majoritatea dintre cei care nu au facut decodari au cumparat un iPhone la abonamentele exorbitante ale operatorilor nostri.

  3. Am 2 iphone-uri 4s de 16 si 64 codate in uk si swisscom. Ambele merg pe 6.1.3. Cu gevey. Eventual le si vand 1100 – 15000. Cumparatori ????

  4. @SorinTS, ai reusit tu in Romania sa deblochezi un telefon dupa 3 luni la un operator de telefonie? Io am cautat legea de care spui tu dar nu am gasit-o. Poate ne indrumi mai bine cu un link ceva.

  5. @SorinTS din cate stiu legea de care spui tu inca este in discutii, adica UE ar intentiona sa introduca aceasta lege pe viitor

  6. Eu am un I5 cu gevey, iar inaintea lui am avut un I4 cu gevey.De fiecare data am achizitionat telefonul cu ~80-100E mai putin datorita acestui fapt, si m-a avantajat sincer

  7. @sorints daca imi amintesc bine deblocarea costa
    nu este nici o lege care spune ca operatorul trebuie sa faca deblocarea gratis

  8. Eu am avut un iPhone 4s si dupa 5 luni pe Vodafone UK, mi l-au decodat pe gratis! Acum am jn iPhone 5 si dupa 5 luni de zile, la fel mi l-au decodat pe gratis! Evident, asta nu stiam daca o puteam face in tara!!!

  9. intrebare: Daca detin i4s codat pe o retea de afara si este inca sub contract si in black list, iar dupa ce expira perioada contractuala as putea cere sa il decodeze ? Oare l-ar decoda daca e in blacklist?

  10. @florin i nu ai nicio sansa sa il decodezi punei gevey si folosestel asa sau dai 500ron la baieti si til fc dar eu cred k nu are rost

  11. Eu am un iPhone4 pe telia suedia iesit din contract de 3 luni. Le-am trimis mail si au zis sa merg eu sau sa trimit pe cineva cu imei-ul si 300 coroane la ei si il deblocheaza.
    Pe cine sa trimit eu, ca nu am pe nimni in suedia