Applelicious Weather LS – un LockScreen pentru fanii Apple

  Applelicious Weather LS este o noua tema pentru LockScreen-ul iDevice-urilor noastre, ea fiind special configurata pentru fanii Apple si nu numai. Tema afiseaza in LockScreen informatii despre vreme, in functie de locatia in care ne aflam, un ceas si data la care sunt preluate informatiile respective. Totul este prezentat intr-un format care are logo-ul Apple in mijloc si in centrul sau afiseaza un wallpaper ales de catre dezvoltator. Applelicious Weather LS este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia, insa trebuie sa instalati libweather si clockhide pentru a beneficia de intreaga sa functionalitate.

Applelicious Weather Lock Screen. An Apple inspired lockscreen for your phone! Have the actual weather for your GPS location on your lockscreen. The lockscreen changes if the weather changes. Please install libweather and clockhide from cydia.

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca nu poti sa iti alegi singur locatia :(. Ceva in stilul Weather Elements care mie nu imi mai merge :(. Cunoaste careva vreo aplicatie asemanatoare???