Prima Pagina Apple Microsoft dezvolta un smartwatch

Microsoft dezvolta un smartwatch

  In weekend va prezentam viziunea unui director al consiliului director al Apple, el afirmand ca smartwatch-urile sunt unele dintre gadget-urile care vor deveni extrem de populare in viitorul apropiat. Daca Apple, si chiar Samsung, lucreaza la dezvoltarea unor smartwatch-uri, atunci Microsoft nu trebuia sa stea degeaba, iar acum aflam ca in Redmond exista o echipa de ingineri care au primit ordine pentru a dezvolta un ceas destept. Cei de la Microsoft au cerut de la partenerii asiatici ecrane de 1.5 inch pentru dezvoltarea unui produs nou, WSJ considerand ca ar fi vorba despre un smartwatch.

Earlier this year, Microsoft asked suppliers in Asia to ship components for a potential watch-style device, the executives said. One executive said he met with Microsoft’s research and development team at the software company’s Redmond, Wash., headquarters. But it’s unclear whether Microsoft will opt to move ahead with the watch, they said. For its potential new watch prototype, Microsoft has requested 1.5-inch displays from component makers, said an executive at a component supplier.

  In ciuda informatiilor prezentate acum, Microsoft s-a aventurat in anul 2004 pe piata ceasurilor destepte, colaborand atunci cu Fossil si Suunto intr-un proiect numit SPOT. Atunci cei de la Microsoft au lansat pe piata ceasuri destepte care afisau informatii despre vreme si nu numai prin intermedul unei frecvente FM special concepute. Acum nimeni nu stie exact ce planuri au cei de la Microsoft, insa din moment ce compania investigheaza proiecte de acest gen, este clar ca acest segment al pietei este interesant pentru ea.

 • alexabv

  Dupa 4 ore de setari vei reusi sa fixezi ora pe ceasul Windows. Dar nu te bucura ca va trebui reinstalat in cateva zile

 • Miiu

  Looolll alexa

 • Flo

  Lol Alexa…te-ai trezit să comentezi tu…suntem în 2013 deșteapto.Integrarea serviciilor si a aplicațiilor e extrem de facilă în Windows.Dacă iWatch-ul vieții se va comporta ca și iMessages si Facetime…să vedem atunci ce “util” va fi.

 • thomas

  FLO! iwatch se va comporta ca imessages si facetime dar pentru retardati care nu au habar sa foloseasca aceste aplicati normal ca va fi foarte “greu”! daca iti bati capul si cu windows atunci……..

 • alexabv

  Din motive de securitate ceasul de la Windows va arata ora doar dupa introducerea unei parole. Manualul de utilizare va avea 11 volume. Iar pentru instalare Windows se recomanda cursurile de doar 11 000 dolari dupa care primesti certificare : windows watch network

 • Eugen

  Ba da toti v-ati nascut cu macu in mana acum, suferiti aici da uitati ca ati crescut cu windows si probabil si acum folositi, eu folosesc de 3 ani osx si nu-l ridic atat in slavi si nu ma cac pe mine ca nu e mai bun decat windowsul ambele au plusuri si minusuri, asa ca mai lasati basinile astea de mahala ca nu sunteti niciunu in MENSA ca sa-i acuzati pe altii ca sunt retardati, mediocrilor :))

 • AKK

  🙂 Si pentru a arata si data, smartwatch-ul windows va avea nevoie de drivere speciale, care vor fi downloadate de pe site-ul lor, sau prin Smartwatch Update. Dupa instalare, va fi necesar un reboot, normal. 🙂 Sa fim seriosi acum, sper ca acest produs Micro$oft sa rezove problema defragmentarii si a .dll-urilor corupte, ca sa nu mai vorbim de registrii si alte “BSOD”uri. 🙂

 • Seby

  Ce amuzanti sunteti :)))))
  Multi din voi habar nu aveti ce inseamna sa utilizati un produs apple , singurele momente in care faceti asta fiind atunci cand intrati intr-un magazin si v-a opriti si voi sa mai atingeyi niste produse de calitate de la apple , samsung , htc , microsoft si altele ….
  De microsoft nu are rost sa vorbiti atata timp cat ati avut decat variante piratate si nu stiti ce e aia licenta.
  Daca intradevar aveti un windows original si v-a plangeti de el ca face figuri rau , problema e la voi si nu la windows……eu unu nu am intalnit asemenea probleme timp de ani de zile , dar trebuie sa si stii ce faci.
  Daca apple datorita preturilor mai maricele a reusit sa tina oarecum la distanta nepriceputi (ca sa fiu dragut) , microsoft nu a avut cum sa faca asta si asa s-a ales cu multi utilizatori de treapta voastra.

 • Alexa Sebastian

  Cei de la windows ar trebui pedepsiti pentru frana impotriva umanitatii ! Au fost mai eficienti ca religia. Iar Apple e vinovat de concurenta lesinata. Bine ca si-au revenit

 • alexabv

  In 20 de ani Windows a incasat binisor…
  Dar inbunatatirile in acesti 20 de ani sunt minore iar programul tot instabil si neprietenos a ramas. Au cosmetizat un moș care nu mai moare dracului odata.

 • thomas

  DEACORD CU SEBY