Un membru al consiliului director al Apple sustine ca smartwtch-urile si ochelarii destepti vor deveni la fel de “intime” precum telefoanele mobile

  Bill Campbell este unul dintre cei mai vechi directori ai consiliului director al Apple, presedinte al consiliului de administratie al Intuit, iar intr-o recenta conferinta tinuta de Intuit el a declarat ca viitoarea revolutie tehnologica va veni de la gadget-urile “intime”. El a afirmat ca smartwatch-urile si ochelarii destepti vor deveni la fel de “intime” precum telefoanele mobile in viitor, dand de inteles ca Google Glass nu va fi singurul produs revolutionar de pe piata. Avand in vedere ca el face parte din consiliul director al Apple, exista posibilitatea sa fi vazut planurile Apple privind dezvoltarea iWatch, chiar daca membrii acestui grup nu au intotdeauna posibilitatea de a vedea produsele Apple decat cu putin timp inaintea lansarii.

Campbell did tell the audience to expect to see “a lot of things going on with the application of technology to really intimate things.” He pointed to Google Glass as one such intimate object. “It’s a phenomenal breakthrough,” he said. “When you start to think about glasses or watches, they become as intimate as the cell phone was.”

  Legatura dintre Campbell si iWatch este facuta foarte usor in baza pozitiei pe care acesta o ocupa in cadrul Apple si toata lumea asteapta un ceas destept extrem de bine gandit. Desigur ca ne despart cateva luni bune de lansarea acestui dispozitiv, insa asteptarile sunt mari si probabil Apple le va indeplini in mare parte de indata ce va aduce produsul pe piata. Pana atunci nu putem decat sa speculam ca iWatch-ul va avea ecran curbat si ca el se va conecta la toate iDevice-urile noastre pentru a prelua notificari si pentru a le controla anumite functii.