Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5S si a iPhone-ului ieftin risca sa fie amanata

Lansarea iPhone 5S si a iPhone-ului ieftin risca sa fie amanata

  Saptamana trecuta v-am spus ca lansarea iPhone 5S si a iPhone-ului ieftin risca sa fie amanate din cauza problemelor de productie, iar astazi aflam exact acelasi lucru dintr-o alta sursa. Un analist american a vizitat fabricile partenerilor Apple si a aflat ca problemele in a incepe productia in masa a iPhone 5S, a iPhone-ului ieftin si a iPhone 6 ar urma sa ii forteze pe cei de la Apple sa decida amanarea lansarii programate in vara. iPhone 5S nu a intrat inca in productie din cauza acestor probleme, iPhone-ul ieftin se afla in aceeasi situatie, iar iPhone 6 va ajunge pe piata anul viitor, dar acest lucru era stiut deja de toata lumea.

Phone 5S is having preproduction issues with mass production at least a month or more away. This combined with the publicly discussed delay of iOS 7 puts a July availability at risk. We continue to believe there is almost no chance the iPhone 6 launches in CY13 [calendar year 2013] due to supply chain issues.

  Avand in vedere ca nici iOS 7 nu este tocmai pregatit pentru lansarea publica, iPhone 5S va ajunge cel mai probabil in august/septembrie pe piata, iar acest lucru ar urma sa genereze o amanare in actualizarea tabletei iPad Mini. Interesant este ca analistul vede o posibila lansare a iPad 5 in urmatoarele luni, poate chiar inaintea iPhone 5S, insa numarul initial de unitati ar urma sa fie redus. La final analistul sustine ca nu exista dovezi privind intentia de a fabrica un iWatch, iar iTV-ul ramane deocamdata in laboratoarele inchise ale Apple.

 • Da probleme si si.au dat seama ca au termenul expirat!

 • Ion

  Nu cred ca isi permit sa amane lansarea atat de mult tinand seama ca in partea ailalta apare cate ceva in fiecare luna…

 • Serban

  Probabil in vara va fii prezentare pt ipad si upgraduri la macbooks si prin august/sept iphone 5s baby

 • cond0r

  Eu nu cred ca exista vreo amanare, pt ca Apple nu avea in plan sa lanseze iPhone 5S in vara. Lansarea in vara a iphone 5S a fost o mare aberatie a analistilor.

  Dupa ce analistii au vazut ca iOS 6 nu a fost prezentat oficial (anii trecuti daca lansau iOS in vara il prezentau in Martie, <10 Aprilie ) au dat-o pe asta cu amanarea.

  iOS 6 va fi prezentat la WWDC la fel ca anul trecut, si va fi lansat impreuna cu iPhone 5s prin Sptembrie.

 • cond0r

  am vrut sa spun iOS 7

 • Pingback: Un incendiu izbucnit intr-o fabrica LG genereaza probleme mari pentru Apple | iDevice.ro()