Prima Pagina Apple Un incendiu izbucnit intr-o fabrica LG genereaza probleme mari pentru Apple

Un incendiu izbucnit intr-o fabrica LG genereaza probleme mari pentru Apple

  LG Display este unul dintre principalii furnizori de ecrane pentru Mac-uri si iDevice-urile companiei Apple, iar un recent incendiu izbucnit in cadrul uneia dintre fabricile sale ar putea avea consecinte extrem de negative pentru americani. Acea fabrica producea backlight LED-uri pentru tabletele iPad si MacBook-uri, iar incendiu izbucnit pe data de 10 aprilie ar necesita reparatii care ar putea dura pana la 6 luni de zile. Avand in vedere ca Apple se baza pe componentele produse acolo, acest accident ar putea duce la o amanare a lansarii tabletei iPad 5.

  Ieri va spuneam ca iPhone 5S si iPhone-ul ieftin ar putea ajunge ceva mai tarziu pe piata din cauza unor probleme asemanatoare, astazi aflam ca iPad 5 se afla in aceeasi situatie, insa e greu de spus daca aceste presupuneri se vor adeveri. Apple are obiceiul de a depasi destul de rapid situatii delicate precum aceasta si o eventuala problema cu o unitate de productie, sau cu procesul de fabricare al unor componente, este de obicei depasita prin relaxarea conditiilor de fabricare a componentelor, sau contractarea altor companii.

  • Hamham

    Stie samsung de ce au cumparat actiuni la LG! Nu mas mira sa fie un incendiu provocat ca sa saboteze pe Apple. Daca tot nu pot sa faca tablete mai bune decat Apple, macar sa ii saboteze… Urat !

  • traian

    hamham nu ai nici cel putin inteligenta unui patruped daca poti face asemenea afirmati

  • liviu

    discutati discutii , e clar ca nu aveti nimic important de vb decat sa cititi articolul asta fara valoare