Yahoo! intentioneaza sa lanseze Yahoo! Mail pentru iPad si o noua aplicatie Weather

7

  Yahoo! incepe sa devina una dintre cele mai bune prietene ale companiei Apple, divortul de Google trimitandu-i pe cei din Cupertino in bratele companiei care le ofera date pentru Siri si alte aplicatii native. Pentru a isi imbunatati prezenta pe iDevice-uri, cei de la Yahoo! intentioneaza sa lanseze o versiune pentru iPad a aplicatiei Yahoo! Mail, dar si o noua aplicatie Weather. Aplicatia Mail pentru iPad va avea un design asemanator cu cel al aplicatiei pentru iPhone si desigur promite sa fie cel putin la fel de rapida si de usor de folosit.

  Despre aplicatia Weather nu se stiu prea multe, insa probabil vorbim despre o interfata diferita fata de ce a aplicatiei native din iOS si poate de informatii mai multe. Yahoo! ofera datele aplicatiei Weather din iOS, deci daca veti utiliza noua lor aplicatie veti avea teoretic aceleasi date de baza, plus noutatile gandite pentru noua aplicatie.

Pretul initial:
Numele:
Yahoo! Mail

Gratuit

s

Developer: Yahoo!
Categoria: Productivity


Descriere: Want to turn notifications off Simply go to iPhone Settings >> Notifications >> Yahoo! Mail. Under “Alert Style”, choose None. You can also turn sounds off in the same screen.
—————————-…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.1 Mb