iPhone 6 cu ecran transparent apare intr-un nou concept

  Daca va era dor de un nou concept in care iPhone 6 este prezentat intr-o forma care nu va ajunge vreodata pe piata, ei bine am astazi exact ceea ce asteptati. Un designer german a conceput ecranul din imaginile acestui articol, observati ca ecranul sau complet transparent ne permite sa vizualizam tot ceea ce se afla in spatele dispozitivului, insa oare are nevoie cineva de asa ceva? Conceptul prezinta un dispozitiv care este bun ca si element decorativ, dar nimic mai mult, componentele terminalului fiind eliminate din motive pur estetice.

9 COMENTARII

  1. deci daca si rama de pe margine ar fi din sticla, deci transparenta eu zic ca e realizabil, si de ar scoate asa ceva apple l’as cumpara pe loc, indiferent de pret:x

  2. Un ecran transparent nu are sens la un telefon. Samsung are un monitor transparent, dar e conceput pentru standuri de prezentare afisand reclame in fata unui produs.

  3. Probabil ca acest concept a fost gandit pentru epoca in care se vor face baterii complet transparente, se va folosi pe scara larga titanul pentru carcase si se va ajunge la tehnologie de fabricatie de 10um. In rest e plauzibil.

  4. asa ceva nu cred ca va fi posibil prea curand. cine a desfacut un iphone si vede cate piese are in el isi va da seama de ce….. plus bateria care este consistenta.