iPhone 6 cu ecran curbat ce acopera intreaga suprafata este prezentat intr-un prim concept (Video)

[youtube]http://youtu.be/afT3jKayqtY[/youtube]

  Am vazut destule concepte pentru iPhone 5S sau iPhone 6, insa acesta este primul care are un ecran curbat ce acopera atat partea frontala, cat si carcasa terminalului. Dispozitivul afiseaza informatii pe ambele fete ale sale, are o rezolutie totala de 1615 x 1800 pixeli, are inclusa o camera FaceTime, are inclus NFC pentru plati mobile, are un nou sistem de multitasking, are butoane virtuale laterale pentru controlarea volumului, insa e departe de ceea ce ar putea aduce Apple vreodata pe piata. Sunt curios daca v-ati dori sa aveti vreodata in mana un asemenea smartphone.

Curved Wrap Around AMOLED display & features, ideas & design 3D Render video. Could this be the next generation iphone? Last month, Apple filed a patent for a wraparound style display for what could be the next iPhone. We turned on our 3D rendering machine to come up with what we think the next gen iPhone could look like.

22 COMENTARII

  1. fel si fel de specimene si pe aici. unul ca nu poate iesi din aplicatii, altul ca nu poate juca fifa. pur sinaimu nu poate fi facut un astfel de dispozitiv si nu pentru ca nu poti juca fifa sau nu poti iesi din aplicatii. sunt ‘n’ alte motive reale…gen nu-l poti folosi tinandu-l in mana cu UI actual. dar intrebarea este: oare cum ma joc eu fifa pe asta? L-)

  2. Cool Ideea mai ales in jocuri sa ai controalele pe spate sa nu iti mai ocupe degetele ecranul si sa iti ia din imagine mi se pare o idee cool, doar sa te obisnuesti cu controalele 😀

  3. Toti elemina butonul home si logo-ul apple si ideea cu ecran curbat de genul acesta e chiar naspa iar treaba cu sonorul e groaznica si camera unde este amplasta pe un colt sau nuci asta nu ne mai fol

  4. Interesant ! Sunt atatea posibilitati si imaginatie nu ne lipseste doar punerea lor in practica e mai problematica ca si proverbul teoria ca teoria dar practica ne omoara !! Ne ramane atat de descoperit si de distrat !

  5. Da , ãsta e viitorul aifon 6(2)..dar cand va invia Steve sã vinã sã-l prezinte cu mult fast..sãracul cred ca se invarte in mormant..sau in urnã dc l-or fi incinerat..