Apple Metalic – o tema “metalica” pentru iDevice-ul tau

  Apple Metalic este denumirea unei noi teme special conceputa pentru iDevice-urile noastre, ea avand rolul de a genera impresia unei schimbari importante a aspectului dispozitivelor. In afara look-ului “metalic”, tema are un LockScreen transparent, modifica UI-ul aplicatiilor native, modifica aspectul badge-urilor de notificari care apar in dreptul iconitelor aplicatiilor din Springboard, modifica aspectul folderelor, a task switcher-ului, iar per total veti avea disponibile 70 de iconite pentru aplicatiile terte din App Store.

  Apple Metalic incearca sa va ofere o experienta noua de utilizare a propriului iDevice, iar daca reuseste sa faca acest lucru va veti convinge singuri. Tema este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

5 COMENTARII

  1. Mie imi place tema ayecon. Schimba destul de multe. o gasiti in repo hackyouriphone 🙂 nu o luati din alte repo ca poate va da crash 🙂

  2. Scuzati off topic, am un iphone4, si tot imi apare actualizare configurari operator , ce inseamna asta, sa-i dau actualizare?