Clienţii Orange Young au acum noi avantaje

  La sfarsitul zilei de ieri operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea unei noi oferte pentru clientii ce fac parte din sistemul Orange Young. Impreuna cu aceasta oferta, cei de la Orange incurajeaza utilizarea aplicatiei Libon despre care v-am vorbit acum cateva luni, iar detalii despre tot ceea ce va propune Orange aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Bucureşti, 19 aprilie 2013. Orange lansează astăzi noua ofertă Young, cu minute, mesaje şi trafic de date, precum şi cu noi avantaje, toate destinate tinerilor.

Cu noul abonament Fluture 12, tinerii au acces nelimitat la mesaje scrise în reţea, precum şi pe Yahoo!, Facebook şi în Portalul Orange pe mobil. Prin aplicaţia Libon, oferită ca bonus, clienţii beneficiază de apeluri şi mesaje nelimitate către alţi utilizatori ai aplicaţiei din ţară şi din străinătate. În plus, abonamentul Fluture 12 oferă şi 300 MB trafic de internet pe mobil, 150 de minute sau mesaje pentru alte destinaţii naţionale sau internaţionale pe fix şi 3000 de minute în reţea.

Libon este o aplicaţie pentru sistemele de operare iOS şi Android, care foloseşte reţeaua IP pentru a le permite clienţilor să comunice prin mesaje şi apeluri la calitate HD cu alţi utilizatori ai aplicaţiei (prieteni, colegi, rude). Este gratuită şi poate fi descărcată din App Store şi Google Play, iar traficul de internet în cadrul aplicaţiei este nelimitat prin abonamentul Fluture 12 din oferta Orange Young.

Libon oferă totodată şi un serviciu inedit de mesagerie vocală, prin care clienţii pot vizualiza pe ecranul telefonului toate mesajele primite şi pot alege ordinea în care să le asculte. De asemenea, aplicaţia permite utilizarea unor mesaje de întâmpinare personalizate pentru prieteni sau grupuri de prieteni, iar mesajele vocale primite sunt stocate pentru 30 de zile.

Cu abonamentul Fluture 12, clienţii au un control real asupra consumului şi a costurilor suplimentare. În cazul în care folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus, aceştia au posibilitatea de a reîncărca abonamentul şi de a vorbi la un tarif special de doar 0,10 euro/minut pentru apeluri naţionale sau în reţea sau de a activa una dintre opţiunile disponibile clienţilor PrePay.

Utilizatorii PrePay au la dispoziţie beneficii noi prin programul Orange Young – bonus trafic de date şi mesaje scrise nelimitat în reţea. De asemenea, au posibilitatea de a-şi crea online propria opţiune, alegând pe www.orangeyoung.ro numărul de minute, de SMS-uri şi/sau de MB pentru trafic de date, exact aşa cum îşi doresc. Creat special pentru tineri, website-ul orangeyoung.ro îi întâmpină pe aceştia cu o interfaţă nouă, informaţii şi detalii despre toate ofertele speciale, conţinut atractiv despre filme, muzică şi sport, concursuri cu premii, invitaţii la evenimente, jocuri şi multe surprize.

„Deschişi la nou şi dornici să folosească cele mai interesante servicii, tinerii sunt o inspiraţie pentru noi. Din dorinţa de a inova în permanenţă, am creat o nouă ofertă cu beneficii atractive, conţinut dedicat şi o nouă interfaţă a site-ului orangeyoung.ro, pentru a le permite să fie tot timpul la curent cu noutăţile care-i interesează. Noua ofertă şi integrarea serviciilor Libon în oferta Orange Young le acordă tinerilor libertatea pe care şi-o doresc pentru a utiliza internetul mobil şi pentru a comunica nelimitat cu prietenii.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.

Pretul initial:
Numele:
Libon – Free calls with a smart voicemail

Gratuit

s





Developer: Orange Vallee
Categoria: Utilities


Descriere: – Call and chat for free with all of your Libon friends, whether they are nearby or on the other side of the world.
– Cant answer the phone Let your exceptionally smart voicemail do the hard work. With Li…


Dimensiunea aplicatiei este: 22.2 Mb


11 COMENTARII

  1. Du-te bai ce tara… Locuiesc momentan in Austria, Viena. Am un abonament la orange cu 7.50 euro si am 2000 de minute in orice retea, mesaje nelimitate, si internet nelimitat! Si si cateva minute sa sun unde vreau in UE. Penibil. Ar taxa fiecare kb daca ar putea la noi…

  2. 300mb si inca o numesc marea oferta!!! plus aplicatia libon bonus… hahaaa sunt o gramada de aplicatii gratuite pt mes si voce..o vrajeala mare

  3. @caribbean: wow

    la noi ai primii toate beneficiile alea pt un minimum de 50 € 😐

    totusi, parca pare prea frumos sa fie adevarat, doar 7.5€…

  4. Ofertele de date de la noi nu pot fi inca nelimitate (numai pentru un abonament mai mare) pentru ca nu au capacitatea (de retea, antene, servere) sa duca “nelimitatul”. Cam asta e explicatia si realitatea. In Austria au reteaua mult mai dezvoltata de aia pot da nelimitat!

  5. muahaha, intrati pe nelimiteaza-te.ro – tot un serviciu Orange Young si de 12 euro iti creezi o optiune care te da pe spate, nu ca si vrajeala asta

  6. nu e vorba ca nu pot sa sustina ‘nelimitatul’ ca doar nu consumi zeci de tb
    problema e ca sunt cacanari si de ce sa dea 4 gb la 10 euro cand pot sa dea 500 mb la abonamentde 15 €

    romania

  7. Se pare ca nu m-am facut bine inteles. Nu le duce antenele si serverele un trafic mai mare de _______ (habar n-am, ei stiu). Ideea e simpla: ei, simplu, maine ar putea da internet nelimitat la toti abonatii….. dar n-ar merge nicicum, sau cu viteza fff joasa. Cam cum a fost internetul nelimitat la inceput oferit de RDS (pentru cei care stiu), te putea-i lauda cu internet pe stick nelimitat, dar mergea ffff incet (in paranteza fie vorba, acum si-au mai imbunatatit situatia).