Apple doneaza 8 milioane de dolari si iDevice-uri catre victimele unui cutremur din China

  In weekend un cutremur puternic a devastat regiunea Sichuan din China, lasand in urma foarte multe victime si familii care au nevoie de ajutor. Simtind nevoia de a isi spala imaginea in China, cei de la Apple au luat decizia de a dona suma de 8 milioane de dolari catre victimele cutremurului, compania avand obiceiul de a face asemenea donatii in cazuri exceptionale. Separat de aceasta donatie, compania Apple mentioneaza pe pagina website-ului sau ca este dispusa sa ofere scolilor din regiune iDevice-uri noi pe care elevii sa le utilizeze.

At this difficult time, our hearts are with the victims of the Sichuan earthquake. Aside from the cash donation to help the affected people to tide over their difficulties, we are committed to providing new Apple devices to schools in the disaster area, and Apple employees in the locality are on stand-by at any time to help.

  Dupa cum spuneam anterior, Apple are obiceiul de a face donatii in momente exceptionale, insa aceasta are cel mai probabil legatura si cu faptul ca Apple trebuie sa isi spele imaginea in China, o tara in care presa a criticat-o dur pentru modul in care ofera garantie pentru propriile produse.