Prima Pagina accesorii Lentilele Photojojo Telephoto pentru iPad aduc zoom de pana la 12x pentru...

Lentilele Photojojo Telephoto pentru iPad aduc zoom de pana la 12x pentru inregistrarea pozelor

  Photojojo este un cunoscut producator de accesorii care au rolul de a potenta functionalitatea camerelor iDevice-urilor noastre, iar lentilele Telephoto pentru tabletele iPad sunt un produs nou special conceput in acest sens. Mai exact, Photojojo le ofera posesorilor de tablete posibilitatea de a avea zoom optic de pana la 12x pentru iPad Mini si de pana la 10x pentru iPad, insa doar pentru inregistrarea pozelor. Practic folosind aceste accesorii putem inregistra de la distanta poze de calitate mai mult decat buna si imaginile de mai jos sunt cat se poate de descriptive.

It’s time to take your iPad photography one step, or 10 steps, further with the iPad telephoto lens. This lens adds 10-12 times telephoto power to your iPad. The iPad telephoto lens has a manual focusing ring to give you added control over its delightfully shallow depth of field. It also adds just a bit of vignetting and a dreamy lo-fi look. It gets you closer to your subject without having to depend on your iPad’s digital zoom (a real pixel killer).

  Lentilele telephoto pentru iPad sunt disponibile la pretul de 25$ aici.

 • DonCalin

  Decat sa umblu cu asa ceva pe ipad mai bine imi iau dreaq o camera foto

 • Lucian 4.2

  La 12x fara trepied iasa … nimic.
  Accesoriu inutil.

 • Floringagea

  Sunt destul de utile in anumite cazuri, se vând împreuna cu o carcasa specială, altfel ar trebui sa te chinui sa o ti fixata tot timpul acolo unde trebuie, cea ce e foarte greu fără carcasa respectiva, care are deja un suport unde se monteaza obiectivul respectiv, singura problema este prețul care este in general foarte mare zic eu, pt asemenea accesorii ! Eu am un obiectiv asemanator care l-am folosit pe un iPhone 3Gs si nu o mai pot folosi pe alte device-uri pt ca nu se potriveste carcasa !