iPhone 5S ar urma sa ajunga mai tarziu pe piata din cauza problemelor generate de cititorul de amprente

  Saptamana trecuta am auzit primele zvonuri care dadeau drept sigura amanarea lansarii iPhone 5S din cauza unor probleme de productie, iar acum Reuters vine sa reconfirme aceste lucru. Conform prestigioasei publicatii, Apple si partenerii sai au probleme in a gasi vopseaua perfecta pentru carcasa dispozitivului, cele utilizate pana in prezent facand aproape imposibila utilizarea noului cititor de amprente. In 2010 Apple a luat decizia sa amane cu peste jumatate de an lansarea versiunii albe a iPhone 4 din cauza problemelor generate de vopseaua utilizata la carcase, insa acum nu poate fi vorba despre o amanare asemanatoare.

That date may have begun to slip beyond June, the sources said. The phone, widely referred to as the iPhone 5S, is expected to include new features such as a fingerprint sensor. A supply chain source in Taiwan said Apple was trying to find a coating material that did not interfere with the fingerprint sensor, and this may be causing a delay. In addition to the 5S, suppliers say Apple is also developing a cheaper model, which can appeal to lower-income buyers in growth markets such as China and India. A supplier source in Japan told Reuters small-scale production of display panels will begin in May, ramping up to mass production in June.

  Desi se zvonea ca iPhone 5S ar urma sa fie prezentat in luna iunie, se pare ca Apple ia deja in calcul amanarea prezentarii si a lansarii din cauza acestor probleme cu materialele utilizate deasupra cititorului de amprente. E putin probabil ca amanarea aceasta sa fie mai mare de 2 – 3 luni de zile, deci in locul unei lansari in vara am putea avea o lansare in toamna, exact precum cea de anul trecut, dar pentru Apple ar exista probleme destul de mari deoarece HTC One si Samsung Galaxy S4 vor reduce cu siguranta vanzarile de iPhone-uri.

8 COMENTARII

  1. O sa faca telefonul mai lung pt cititorul de amprente sau reduc ecranul? Oricum e destul de ciudat pozitionat si urat. Puteau sa citeasca digital amprenta, direct de pe ecran… Tendinta ar trebui sa fie spre a face margini laterale cat mai mici, cum face si concurenta.

  2. Fratele meu, toata lumea ati inainte de lansarrea iphone 5 ca arata naspa si de astea cand l’ati vauzt v’ati schimbat total parerea asa o sa fie si acum

  3. Daca pentru cititorul de amprente pe care nu-l va folosi aproape nimeni se pierde atâta spațiu …jur ca nu o sa-cumpăr. Toți vor fi incantati câteva saptamâni apoi nimeni nu mai pune degetul sa deblocheze telefonul cu cititorul de amprenta. Nu știu ce face Apple ,dar vad din an in an cum pierde teren in fata celorlalti. Păcat!

  4. Nu stiu ce nu intelegeti..e vorba daca zvonul va fii adevarat cu aceasta implementare, atunci cititorul de amprente va fii folosit sub butonul Home, din cauza aceasta are si probleme cu lacul(ca material)

  5. =)) serios oameni buni ? cum sa puna cititorul de amprente sub butonul home…. chiar nu va imaginati cum ar arata? dupa parerea mea acesta va fi ori in lateralul butonului home ori pe spate.