Apple incepe sa plateasca sume ridicole catre clientii nemultumiti de terminalele iPhone 4 care aveau probleme cu semnalul

  Anul trecut compania Apple a ajuns la un acord cu un grup de clienti nemultumiti care au cumparat terminale iPhone 4 si au sesizat ca pierd semnal cand acopera cu mana partea inferioara stanga a dispozitivului. Dupa un proces nu foarte lung, avocatii celor doua parti au ajuns la un acord, fiecare client nemultumit urmand sa primeasca suma de 15$ drept despagubire pentru ca nu a primit un Bumper care ii rezolva problema. Suma este ridicola, insa Apple o onoreaza si la un an dupa incheierea intelegerii a inceput sa trimita primele cec-uri cu respectiva suma de bani.

  Nu stiu cati oameni sunt multumiti de cei 15 dolari primiti de la Apple la aproape 3 ani de zile de la lansarea iPhone 4, insa cam asa functioneaza lucrurile in SUA si indiferent cum ataci Apple in instanta, sansele de a castiga ceva sunt extrem de mici.

9 COMENTARII

  1. Adevarul ca iphone 4 este praf la semnal pe Cosmote. Nu am avut un telefon mai prost din punctul asta de vedere… F dezamagit.
    P.S. Am bumper, dar nu vreau sa-l pun pt ca nu-mi place cum arata si se zgarie si telefonul de la el.

  2. doar pentru limba profesionistilor am făcut un mic test: s-a luat un 3gs și intrand in modul test radio , s-a observat ca semnalul era pe undeva pe la -98dBm.
    Dupa aceea s-a luat telefonul in palma si si valoarea s-a degradat cu cel mult 1-2dBm , aproape insesizabil.
    S-a mutat apoi cartela in un tel iphone 4.
    Sensibilitatea la receptie in acelasi loc s-a degradat , se afișau -104dBm. Spectaculos a fost altceva: cand telefonul a fost luat in mana valoarea se degradează rapid la -108dBm.
    Din acest experiment se înțelege rapid de ce mulți s-au plana se iphone 4 la rwceptia semnalului.
    Cine sunt cele mai afectate persoane?
    Cele de la marginea retelei , nicidecum cele din buricul târgului, care are antenele operatorului peste drum…
    La WiFi sensibilitatea iphone 4 a fost peste cea a lui 3gs , asa cum era si normal.
    Ambele telefoane testate erau proaspăt facute restore din itunes la ios 6.1.2. .