ShopBag aplicatia care iti face cumparaturile din supermarket si ti le livreaza acasa

  ShopBag este o aplicatie recent lansata in App Store, iar cu ajutorul sau putem face rapid si usor cumparaturile direct de pe iPhone. Mai exact, aplicatia ne permite sa achizitionam ceea ce in mod normal gasim intr-un supermarket, iar toate produsele selectate de catre voi sunt livrate acasa in doar cateva ore. Aplicatia functioneaza fie in baza unei liste de produse, fie in baza scanarii unor QR Code-uri, rezultatul final fiind acelasi. Mai jos aveti detaliile legate de aplicatie, ea fiind disponibila gratuit in App Store.

Cu ShopBag, aplicatia dezvoltata pentru Aquila Group, supermarketul se muta la tine in buzunar. Tot ce trebuie sa faci este să scanezi QR code-ul produsului dorit, iar acesta va fi adaugat in coșul tau virtual sau poti rasfoi galería de produse pentru a-ti face cumparaturile. ShopBag este un instrument simplu de utilizat si eficient, un sistem prin care cumparaturile tale pot ajunge direct la tine acasa. Nimic mai simplu.

• Cumparaturi in 5 minute
Alege tot ce iti doresti de la alimente, bauturi pana la produse pentru curatenia casei si hrana pentru animale. 

• Acum e mai simplu sa iti faci cumpraturile 
Poti fie scana QR code-ul unic al produselor pentru a le adauga in cosul tau virtual sau poti naviga prin galeria de produse din aplicatie pentru a-ti alcatui lista. 

• Fa-ti cumparaturile oriunde si oricand
Poti plasa o noua comanda alcatuind o lista de la zero sau poti alege una din comenzile precendente pentru a genera o noua comanda adaugand noile produse de care ai nevoie. 

• Mai mult timp pentru tine
Pentru ca vrem sa iti facem viata mai usoara, orice comanda plasata pana in ora 12:00 va fi livrata la ușa ta chiar in acea zi, intre 19:00 si 22:00, numai bine sa te gaseasca acasa. Comenzile îinregistrate dupa ora 12:00 vor ajunge la tine a doua zi, in momentul si la locul care sunt convenabile pentru tine. Eficient, nu?

Aquila Group este unul din leaderii distributiei B2B pe segmentul FMCG al pietei din Romania.

Nota: Serviciul de livrare oferit de ShopBag este disponibil doar in Bucuresti. 

* Te rugam sa citesti Termenii si conditiile pentru mai multe detalii accesand http://www.shopbag.ro .

Pretul initial:
Numele:
ShopBag

Gratuit

s





Developer: I VISION 4 ACTION…
Categoria: Catalogs


Descriere: Cu ShopBag, aplicatia dezvoltata pentru Aquila Group, supermarketul se muta la tine in buzunar. Tot ce trebuie sa faci este s scanezi QR code-ul produsului dorit, iar acesta va fi adaugat in coul tau virtu…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.1 Mb