PullAll aduce sistemul pull to refresh in toate aplicatiile din iOS

  PullAll este un tweak lansat in cursul acetei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa sistemul pull to refresh in orice aplicatie a iDevice-urilor noastre. Acest sistem a fost implementat de catre Apple cu destul de mult timp in urma si practic ne permite sa tragem in jos intreaga interfata de continut a unei aplicatii pentru a reactualiza continutul din ea. Nativ aplicatia Mail are aceasta functie, insa cu ajutorul PullAll o putem implementa in orice aplicatie din iOS, fie ca ea este nativa sau instalata din App Store.

Pull To Refresh (Apple’s mail app style) in every WebView! This tweak add a customizable (color and label) pull to refresh in every App that as an UIWebView. [PS: if the App use a subclass of UIWebView that override the init method may not work] Tested with Safari, Facebook, twitter, reeder and other browser. Compatible with iPhone and iPad from iOS 6.

  PullAll functioneaza doar in aplicatiile care au o interfata WebView activa si ne permite sa modificam culoarea label-ului care apare atunci cand tragem interfata in jos. PullAll este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.