Learn More About In-App Purchases – Apple isi ne explica in detaliu cum functioneaza in-app purchase-urile (Video)

  In-app purchase-urile reprezinta cea mai buna metoda de a genera profit in App Store-ul celor de la Apple, insa metoda prin care functioneaza ele produce foarte mari probleme companiei din Cupertino. Apple a fost deja actionata in judecata de cateva persoane ale caror copii au cheltuit mii de dolari pe in-app purchase-uri, iar acum cateva saptamani compania a implementat in App Store un indicativ care avertizeaza utilizatorii ca o aplicatie contine in-app purchase-uri. In afara implementarii acelui marcaj, cei de la Apple au publicat in App Store SUA o noua pagina in care descriu in detaliu sistemul prin care functioneaza in-app purchase-urile.

[youtube]http://youtu.be/vtHgTOjSyWE[/youtube]

  Desi nu are legatura cu vreo modificare implementata de catre Apple, cei de la IGN au facut un clip video in care demonstreaza cat de usor pot fi pacaliti copiii sa cumpere diverse bonusuri prin in-app purchase-uri.

3 COMENTARII

  1. Acum 3 zile am incercat sa cumpar o aplicatie de 0.89€ mai exact 8 ball pool miniclip… Am pus cardul visa am completat tot insa cand am dat “done” a aparut o eroare si am fost rugat sa incerc mai tarziu… Exact am facut dupa 20 minute am incercat iar si iar si iar, de 9 ori in total! In aceas zi am constatat ca am 9 tranzacti in asteptare de 1.98 euro fiecare daca nu ma insel, mai mult decat dublu fata de pretul din appstore! Desi am platit aproape 18€ pe un joc de 0.89€ nu il pot instala deoarece nu figureaza ca si fiind platita! Ce trebuie sa fac in situAtia asta!?

  2. Scrie la support.
    Eu am luat o aplicatie gresit si mi-au returnat banii.

    Nu poti cumpara o aplicatie de mai multe ori in appstore 😉

  3. Macar de imi cumpara aplicatia dar nu au facut decat sa puna 18 euro in asteptare (1.98×9). Unde anume trebuie sa scriu? Imi poti da un link ? Mersi frumos

    Inca ceva, este normal ca o aplicatie ce costa 0.89 sa fie pe factura cu pret dublu!?