Prima Pagina Apple O intalnire cu Tim Cook valoreaza peste 560.000$

O intalnire cu Tim Cook valoreaza peste 560.000$

  Tim Cook este unul dintre cei mai influenti oameni de pe planeta, iar interesul pentru a il intalni pe CEO-ul celor de la Apple este extrem de mare, atat de mare incat mai multe persoane sunt dispuse sa plateasca peste 500.000$ pentru a il intalni. Suma este stransa in scopuri caritabile, iar in schimbul ei 2 persoane vor avea o intalnire scurta pentru o cafea cu Tim Cook, intalnirea urmand a avea loc in interiorul campusului Apple din Cupertino. Pana in prezent 78 de oferte au fost facute, cea mai recenta fiind de 560.000$, o suma imensa.

  Daca ne uitam la persoanele care ofera aceste sume, observam ca printre ele se afla si cateva companii din SUA, iar interesul este probabil de a ii propune lui Tim Cook o colaborare care cu siguranta va fi extrem de profitabila. Avand in vedere ca in doar 3 zile valoarea intalnirii cu Tim Cook a crescut de 100 de ori, e destul de usor de crezut ca pana pe 14 mai, ziua in care se incheie licitatia, cineva va oferi peste 1 milion de dolari pentru a il intalni pe Tim Cook.

 • Rares

  Ma gandesc oare daca mai traia Steve Jobs? Eu cred ca trecea cu mai mult peste Tim Cook

 • alex

  clar….!fara nici o indoiala.

 • CristiZ

  Mi se pare de prost gust modul in care Apple vrea sa faca bani dim orice. Dar si mai penibili cei care dau astfel de sume!

 • Andrei

  @cristiZ, banii nu merg la Apple ci ii doneaza…

 • @CristiZ
  Defapt tu ești ăla penibil !
  Care parte din, ” Suma este stransa in scopuri caritabile ” n-ai înțeles-o ?

 • Delirium

  Nu prea inteleg cum este influent Tim Cook s-au cit si de ce a fost influent Steve Jobs. Sint doar presedintii unei companii. Unde au ei influenta?

 • Vlad_Mito

  Trebuie sa fii un idiot MEGAGALACTIC sa dai aceasta suma doar pentru un schimb de ideei si sa savurezi o cafea. Stau si ma gândesc ce profit uriaș are Apple compania cu cele mai Multe lichiditati..si acum Tim asta “cerseste” in scopuri caritabile mda…
  Si dacă nu va accepta ce i se va propune cel cu care se va întâlni?

  ( Ce bine imi pare ca ai luat teapa) :))

 • GF

  Modul in care vor sa stranga bani pentru donatii mi se pare stupid. Si exista oameni mult mai influenti decat Timmy, care nici macar nu trebuie sa se afiseze public. Tim e doar un sef. Fara oamenii din spate, meritul sau nu mai e atat de grandios. Vorba aia: “mai taie din ele!”.

 • Victor Părău

  Acum valoreaza 580 000!

 • CristiZ

  Dupa cum vezi, ThieF, nu sunt singurul care nu agreaza modul asta de a strange bani de catre Apple, chiar si pentru donatii. De aici si pana a te adresa mie direct cu astfel de apelativ, iti trebuie ceva lipsa de bun simt de care nu dai dovada ca ti-ar da pe afara asa ca este sub demnitatea mea sa mai discut cu tine mai mult!

 • CristiZ

  PS: nu ma mir ca ai un iphone, toate speciile asu dar ma mir ca stii de iDevice si ai aflat cum sa postezi!

 • Vlad

  Daca era cu Steve Jobs demult trecea peste 1 milion $.Macar e in scopuri caritabile.

 • Andrei

  E vorba de o suma stransa in scopuri caritabile! Oamenii aia dau banii in acest scop, nu ca sa bea o cafea cu asta. Titlul articolului e foarte prost, gen cancan. E ca si cum la o licitatie caritabila s-ar vinde o pereche de pantofi ai Madonnei cu 2 milioane de euro. E clar ca acei pantofi nu “valoreaza” atat. E o chestiune carotabila, lasati titlurile astea gen cancan si libertatea.

 • Vlad_Mito

  Andrei am înțeles conținutul articolului nu ma.m rezumat doar la titlu si după
  Hop sa ma bag in seama… E Opinia mea personală si sincer mi se pare ridicol din partea
  Lui Tim sa propună așa ceva sau cine a organizat aceasta campanie…
  La ce profit are Apple.. Asta mi se pare o “cerseala”
  Repet e strict opinia mea personală.

 • B.swatch

  S-a mai scumpit??:)))parca era pe undeva la 160.000 $

 • terrymada

  puneti mana si mai largiti-va-ti orizontul….ar fi cazul sa intelegeti foarte bine lumea donatiilor caritabile ca sa puteti comenta o astfel de actiune a celor de la apple…veti fi surprinsi sa aflati ca sunt unele entitati care organizeaza si persoane sau societati care participa… pe intelesul unora din voi, daca actiunea ar fi fost una fara scop caritabil putini ar fi participat la licitatie..