Prima Pagina aplicatii Un bug al iMessage ascunde anumite cuvinte scrise in mesaje

Un bug al iMessage ascunde anumite cuvinte scrise in mesaje

  Dupa problemele care ii impiedicau pe cei de la Apple sa mentina serviciul iMessage activ pentru toti utilizatorii, cei de la Apple au in momentul de fata o alta problema destul de grava care afecteaza multi utilizatori. Se pare ca sistemul iMessage refuza sa trimita si sa afiseze anumite cuvinte scrise de catre utilizatori, ele fiind aleatorii si neavand vreo legatura cu vreun eveniment care s-a intamplat recent in SUA. Scrierea mesajului in aplicatia Messages este posibila, insa dupa trimitere, unele utlime cuvinte sunt inlocuite cu un spatiu gol la expeditor si destinatar, insa parte ciudata este ca daca utilizatorii copiaza cuvantul primit si fac paste in alta aplicatie, fraza apare completa.

  Deocamdata nimeni nu stie ce anume cauzeaza aceasta problema, cei de la Apple nu au spus absolut nimic in legatura cu ea si exista posibilitatea ca noi sa nu aflam vreodata de ce nu putem trimite acum anumite mesaje prin iMessage. Daca va intrebati ce fel de mesaje ascunde serviciul, ei bine cuvinte precum Obama sau surprise refuza sa apara in aplicatie si probabil in urmatoarele ore Apple va lucra la rezolvarea rapida a problemelor.

 • Dani L.

  Tocmai am incercat cu un coleg cele spuse de tine si nu este adevarat! Am trimis mesajele cu Obama si surprise fara probleme catre el. Se vad si la mine ai la el.

 • Svart

  Pai vezi ce rapid a rezolvat apple problema?:D

 • Ses

  Da, si pe mine m-a ros curiozitatea si apar cuintele 🙂

  Cata promptitudine, dom’le!

 • Cipa4s

  Am observat si eu,dar si pe facebook…

 • helmut

  da, si eu am trimis acum cuvintele “mancare si foame” si au aparut inapoi niste platouri cu mancare 🙂