Enable Facebook VoIP te ajuta sa activezi functia VoIP a Facebook pe orice iDevice

  Enable Facebook VoIP este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem activa posibilitatea de a efectua apeluri VoIP prin intermediul aplicatiei Facebook. Compania americana a activat aceasta functie pentru o buna parte dintre utilizatorii sai, nu toti o au disponibila, iar pentru cei care nu o au disponibila exista acest tweak. Dupa instalarea tweak-ului veti avea un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar acolo aveti o optiune pentru activarea/dezactivarea functiei pe iDevice-urile voastre.

Works with Facebook Messenger app. all iDevices, iOS 5 and iOS 6. with this tweak enable the hidden feature on FB Messanger app. that let you call your friend on facebook if they have the same application and this tweak installed on there iDevices. Enable/disable from Settings.

  Enable Facebook VoIP este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

10 COMENTARII

  1. O intrebare : am luat un Iphone 5 cu 6.0.2. Cum pot face jailbreak ? Sau nu se mai poate ? Ce parere aveti ? Sa raman la 6.0.2 sau sa fac 6.1.3 ? Scuze de off topic.

  2. Asa stiam ca daca Apple nu mai semneaza SHS nu mai poti pune softul respectiv.
    Am incercat si evasion imi da eroare could not get com.apple.mobile.installation.plist…..

  3. In ziua de azi tehnologia asta voip e destul de matura si nu prea mai conteaza ca vb de pe skype,viber,yahoo,callromania sau orice altceva….
    Important e sa fiti asignati la accespoint-ul de acasa,unde ping-ul e mic si de unde vocea voastra nu va fi niciodata “franjurata” in conversatii…
    Pe 3G daca vb cu voip totul e o loterie, depinde de operator, de momentul zilei, daca esti in miscare sau stationar ,de departarea fata de antenele operatorului si de multe alte variabile…