BannerImage ne permite sa generam teme care modifica bannerele de notificari din iOS

  BannerImage este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar prin intermediul sau putem personaliza bannerele de notificari afisate de catre iOS-ul iDevice-urilor noastre. Tweak-ul a fost conceput in ideea de a permite utilizatorilor sagenereze teme pentru bannerele de notificari din iDevice-urile noastre, aceste teme putand fi generate prin intermediul aplicatiei BannerImage. Temele ne permit sa modifica culoarea textului cu numele aplicatiei, textului privind mesajul notificarii, imaginea de background si multe altele, iar in imaginea de mai sus aveti un exemplu al functionalitatii sale.

Requires iOS 6 or higher. BannerImage is a tweak that allows you to change the background image of a banner notification (like when you get a text or another alert). You can create banner themes by changing the text color, background image, and more inside the BannerImage app.

  Aplicatia BannerImage va fi instalata automat in terminale prin Cydia, iar din ea puteti efectua toate aceste schimbari pe care mai apoi le veti putea activa pe propriile terminale. BannerImage este disponibil la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. nu stiu exact cum sa iti explic dar daca imi perminte acest site sa imi las id, il las…ca dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa vezi un printscreen