Google Street View acopera integral Romania

  Google Street View, serviciul Google care ne da posibilitatea de a vizualiza imagini cu locatii din diverse zone de pe glob, acopera integral Romania. Website-ul celor de la Google afiseaza acoperire integrala pentru Romania in zonele in care echipamentul Google a putut inregistra imagini, ele fiind accesibile oricum. Desi cei de la Google acopera fara probleme tara noastra, din pacate majoritatea imaginilor afisate de catre ei sunt vechi, unele zone schimbandu-se complet dupa fotografiere.

  Chiar si asa, macar aveti posibilitatea de a vedea imagini cu locatii in care nu ati ajuns inca, dar doriti sa ajungeti si puteti face acest lucru direct de pe iDevice-uri folosind aplicatia Google Maps care este disponibila gratuit in App Store.

Thanks to Mihai.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice-guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb


11 COMENTARII

  1. Intradevar , anul trecut nu imi vede-am casuta de la tara , acum e super … Nu este oare ceva soft sau sait ( si contra cost ) sa se poata vedea imagini live ? Stiu ca e un forum iDevice dar google a facut o treaba faina.

  2. Pe naiba, am intrat pe un drum judetean, care cica era astfaltat si am facut 10 km pe pamint nici macar pietruit nu era, bune informatii dau astia de la google. Apple maps macar la cit de insuficient este nu arata drumul. Ironia este ca mai bine ma luam dupa acela.