Nici macar angajatii Samsung nu considera ca Galaxy S4 este un terminal extraordinar

  Samsung Galaxy S4 a fost lansat la sfarsitul acestei saptamani in foarte multe tari de pe glob, iar compania coreeana isi doreste ca lumea sa ii priveasca dispozitivul drept unul foarte bun, care sa merite achizitionat fara a sta pe ganduri. Pentru a vedea cat de reala este aceasta gandire, cei de la Samsung au facut un test intern al Samsung Galaxy S4, iar rezultatul este destul de surprinzator, mai ales ca vine de la proprii angajati, oameni care in omd normal ar fi trebuit sa ii sustina imaginea de smartphone de top.

Galaxy S4: good, but not the best

· Samsung is conquering the smartphone market and leading among manufacturers of Android running devices.

· The test was very impressive, but we do not think that this model can revolutionize the market.

  Cei de la Samsung au comparat Samsung Galaxy S 4 cu alte smartphone-uri Android si au ajuns la concluzia ca terminalul lor este bun, dar nu cel mai bun. Pana acum majoritatea celor care au testat recentele smartphone-uri Android sustin ca HTC One este cel mai bun terminal care ruleaza Android OS, dar angajatii Samsung nu fac asemenea afirmatii. Ei spun doar ca dispozitivul coreenilor nu este cel mai bun de pe piata, iar asta ne spune noua foarte multe despre terminal.

21 COMENTARII

  1. Nu stiu cat de real a fost acel test. Ma gandesc ca, daca intr-adevar asta ar fi crezut angajatii despre telefon, nu ar fi fost publicat rezultatul testului..

  2. E ciudat ca e atat de criticat plasticul cand vine vorba de telefoane Samsung, dar nu o sa fie nicio problema cu el cand va fi cel mai probabil prezent in design-ul urmatorului iphone “ieftin”.

  3. Vorbiti si voi pe langa, nu poti compara S4, care se vrea a fi un telefon high-end, cu iPhone ieftin care se vrea a fi unul mid-end, pentru cei cu resurse mai putine. E ca si cum as compara Iphone 5 cu un Samsung cu clapeta. S4 vrea sa se bata piept in piept cu i5, insa e asa de prost facut incat poate, poate, va putea fi comparat cu iphone ieftin.

  4. @nomenclatorul: Scrie cu bold acolo ca Samsung a testat dispozitivele si se spune la final ca nu se stie cu ce a comparat Samsung noul S4. Separat se spune ca operatorii telecom au facut alte teste. Citesti tu altfel pentru ca ori esti platit de samsung sa vorbesti degeaba aici, ori nu intelegi ce spun aia.

  5. @nomenclatorul: Ma uimeste prostia ta! Du-te si ragaie niste bere la pet si mananca niste parizer! Esti un muritor de foame si vorbesti de telefoane. Bravo!

  6. . loll iphone il are orice american e un produs de toate buzunarele numai la noi se considera high end …NU iphone este un simplu smarphone la fel cum si samsung s4 si altele … vrei ceva cu adevarat high end iati un VERTU la vreo 2000 de coco sau un iphone placat cu aur atunci poti spune ca ai high end .. pna atunci ai un telefon pe care orice amarat poate sa sil ia in rate asa cum faceti majoritatea de pe aici ..so STFU ALL
    cat despre samsung … plastic cum e el se pisa pe iphone cu mult in 6 luni cat am avut iphone deja ma plictisisem de acelasi screen si cat despre miscat bagati va aplicatii cu gramada sa vedeti ce lag o sa aibe si IOS .. numai frustrati pe acest site si snobi fara minte

  7. Acum aveti poate ocazia sa va dati seama care e diferenta intre niste oameni inteligenti si niste oameni spalati pe creier.
    Cei de la Samsung au un telefon bun dar nu-l considera cel mai bun telefon din lume. Asta e atitudine de oameni inteligenti.
    Cei de la iPhone au un telefon cu specificatii praf, sistem de operare jenant si carcasa frumoasa si considera ca asta e cel mai bun telefon din lume. Asta e atitudine de oameni spalati pe creier.
    Ar fi interesant de vazut un astfel de test la HTC. Sunt convins ca si ei au oameni inteligenti. 🙂
    Pe mine personal daca ma intrebati “care e cel mai bun?”, as raspunde “la ce?”. Dar sunt sigur ca nu o sa ma intrebati.

  8. @Lucian 4.2: La angajati nu e vorba de spalare pe creier, e vorba de loialitate. Daca angajatii nu sustin produsul companiei pentru care lucreaza, prost sau bun, atunci de ce l-ar cumpara cineva. Angajatii aia nu sunt jurnalisti care trebui sa fie obiectivi, ei daca nu fac produse bune isi pot pierde locul de munca, solidaritatea fata de un produs e cu totul altceva la angajat fata de un simplu client. Un om fara creierul spalat vede afirmatia aia si se gandeste 2 ori daca produsul ala ii merita atentia. De ce? Pai daca angajatul companiei spune ca nu e mai bun decat un produs al concurentei, eu de ce m-as gandi sa nu cumpar produsul concurentei in locul astuia?

  9. Zoane , te minti singur . Samsung Galaxy S4 este peste iPhone 5 clar , din toate punctele de vedere …..

    Si nu imi zice ca androidul este instabil , de la Android 4.0 android-ul sa schimbat si am fost azi la Samsung in afy si m-am jucat cu S4-ul care este mult peste S3 si am pus iPhone-ul pe langa S4 si mi-am dat seama nu are rost comparatia .
    Si nu poti spune ca un telefon este mai bun decat celalat din cauza materialelor care apropo S4 nu se simnte a plastic in mana cel putin versiunea pe negru pe alb se simnte …. Deci iti spun sincer ca ampus S4 pe langa iPhone 5 negre amandoua si se vedea mult mai “premium” S4

  10. @ David. Pune un S4 negru pe langa un iPad Mini Negru ,e mai ok comparatia pt ca nu-l poti compara cu un telefon si iti spun sigur ca e mai Premium iPad-ul :))

  11. Pai am iPad mini white …. Nu zoane nu era vorba de iPhone 5 , dar mor cand aud oameni care spun ca S3,S4 sunt palete de ping si HTC one aproape la fel ca dimensiuni e perfect … Si anul trecut spuneau unii incuiati ca 4S rupe S3 -ul si ca n-au nevoie de un ecran mai mare

  12. ma intreb ce telefon e mai bun acum sa imi inlocuiasca o bere rece ,sa spuna unul ca exista vreun telefon sa faca asta si acum il iau……glumeam iphone is the best!