iPhone 5S va avea o camera frontala de 2 megapixeli ce suport dual-shot pentru inregistrarea de poze sau clipuri video

  iPhone 5S, viitorul terminal high-end al companiei Apple, ar urma sa vina echipat cu o camera frontala de 2 megapixeli, superioara celei de 1.3 megapixeli implementata in actualul iPhone 5. Noua camera ar fi capabila sa inregistreze filme in format Full HD, insa noutatile importante vin pe partea software. Se pare ca Apple intentioneaza sa imprumute cate ceva de la Samsung Galaxy S4 si functia dual-shot a fost luata in vizor. Cei de la Apple intentioneaza sa ne ofere posibilitatea de a inregistra simultan poze folosind camera principala si cea frontala, acelasi lucru fiind disponibil pentru clipuri video.

  Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea cum vor arata pozele si clipurile video, imaginile inregistrate de camera frontala fiind amplasate peste cele inregistrate cu camera principala. In momentul de fata functia dual-shot din iOS 7 este testata de catre inginerii Apple si nu se stie daca va fi inclusa in versiunea initiala a sistemului de operare pentru ca deocamdata nu este pregatita pentru lansare. Daca iOS 7 nu ne-o va aduce, atunci exista sanse mari ca iOS 7.1 sa o aiba inclusa, functia urmand a fi disponibila exclusiv pentru iPhone 5S.

  Combinand aceasta functie si cu schimbarile majore ale interfatei iOS 7, cred ca vom avea parte de cateva surprize extrem de placute anul acesta.