Aproape 50 de miliarde de aplicatii au fost descarcate din App Store, Apple ofera un premiu de 10.000$

  In cursul noptii trecute compania Apple a anuntat ca aproape 50 de miliarde de aplicatii au fost descarcate din App Store-ul sau. Apropiindu-se de un record mondial, cei de la Apple au decis sa organizeze un concurs prin intermediul caruia ofera un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ persoanei care efectueaza descarcarea cu numarul 50 de miliarde. Compania ne pune la dispozitie o pagina cu un counter care numara descarcarile pana la cea cu numarul 50 de miliarde, astfel incat noi sa stim cand trebuie efectuata descarcarea potrivita.

Până acum, au fost descărcate aproape 50 de miliarde de aplicații în toată lumea. Și nu am fi reușit fără tine. Așa că vrem să-ți mulțumim. Descarcă aplicația cu numărul 50 miliarde și poți câștiga un Card Cadou App Store în valoare de 10 000 $ (sau echivalent). Sau descarcă una dintre primele 50 de aplicații după aceasta și poți câștiga un Card Cadou App Store în valoare de 500 $ (sau echivalent). Caută în App Store și descarcă următoarea ta aplicație favorită.

  Anul trecut compania a sarbatorit un record similar in exact acelasi mod, iar exact ca anul trecut ne ofera si posibilitatea de a ne inregistra si fara a descarca vreo aplicatie, iar urmand acest link puteti ajunge la formularul respectiv. Avand in vedere rata zilnica de descarcari din App Store-, probabil spre sfarsitul acestei luni Apple va oferi iTunes Girft Card-ul sau.