Prima Pagina aplicatii Apple isi intensifica lupta impotriva aplicatiilor care recomanda descarcarea altor aplicatii din...

Apple isi intensifica lupta impotriva aplicatiilor care recomanda descarcarea altor aplicatii din App Store

  Acum mai bine de o luna de zile Apple a retras din App Store aplicatia AppGratis, aceasta promovand diverse promotii disponibile pentru aplicatiile din magazinul virtual al celor de la Apple. Separat de aceasta functionalitate, ecosistemul AppGratis era promovat ca o sursa sigura de descarcari, dezvoltatorii aplicatiei cerand bani altor dezvoltatori pentru promovarea aplicatiilor, asigurandu-i ca sistemul lor le poate aduce un anumit numar de descarcari si le poate plasa aplicatia in topul App Store.

  Acest sistem contravine regulamentelor Apple, iar cei din Cupertino au retras aplicatia din App Store si isi intensifica lupta de a descoperi alte aplicatii care vand promovare intr-un mod asemanator. Apple impune in momentul de fata prevederea 2.25 a regulamentului sau, aceasta interzicand publicarea aplicatiilor care permit recomandarea altor aplicatii, filtrarea acestora sau utilizarea de bookmark-uri. Practic oricine trimite acum o aplicatie de acest gen la Apple va primi un raspuns negativ din partea americanilor, iar aplicatiile existente in App Store sun in pericol de a fi retrase.

  Ideea de a lupta impotriva aplicatiilor care recomanda descarcarea altor aplicatii este proasta, in conditiile in care in App Store exista zeci de aplicatii care nu ofera functionalitatea prezentata in descrieri, insa desigur ca este problema celor de la Apple cum isi administreaza magazinul.

 • Kossta

  Adica in acele aplicatii intra si idevice.ro nu? Daca scoate aplicatia idevice.ro renuntam la iphone…

 • Nu, nu intra, e vorba de aplicatii care sunt facute doar pentru asta.

 • Claudiu daniel

  Asta e una din problemele minore ale lor ! Au atatea sa rezolve…Tot noi avem de suferit …din 700000-800000 greu vom afla noi de unele app chiar f bune fara ajutorul acelor app dedicate si nunumai !

 • sorela50

  Cred ca are legatura cu ce mi se intampla mie, incepand de azi. Nu mai pot descarca nimic gratis, chiar si ce apare aici gratis, si nici nu mai pot actualiza aplicatiile descarcate anterior. Spune ca nu pot folosi contul meu apple in US, si sa ma mut in applestore din Romania. Si acum sincer sunt in ceata, astept pana maine, poate le trece colica biliara de la oua si miel.

 • Relu

  @sorela50

  mai tre sa mai cresti, fatuca! daca nu intelegi treaba cu iPhone exista posibilitatea de a il vinde

 • thewildnath

  @sorela50 Ai mai multe conturi?Daca ai un cont de US cu aplicatii pe el, nu ai aceeasi aplicatii si pe alt cont.