Bill Gates sustine ca tableta iPad este frustranta pentru utilizatori deoarece nu are Microsoft Office si o tastatura fizica (Video)

  Bill Gates, fostul CEO al Microsoft, sustine ca tableta iPad este frustranta pentru utilizatori deoarece nu ofera Microsoft Office si Apple nu vinde o tastatura fizica impreuna cu ea. Vorbind la CNBC, Gates a incercat sa puna intr-o lumina buna tabletele din seria Microsoft Surface, tablete care nu au avut vanzari foarte bune si nici nu par sa atraga atentia utilizatorilor. Spre deosebire de iPad, tabletele Surface contin aceste facilitati, insa acest lucru nu a motivat foarte multa lume sa faca o achizitie, cel putin pana acum.

He then said of people using iPad-like devices, “A lot of those users are frustrated, they can’t type, they can’t create documents, they don’t have Office there.”  He was asked about the declining PC market. He said that tablets are growing in popularity, and it’s “going to be harder and harder to distinguish products” that are PCs versus tablets. The Surface, he says, brings the “portability of the tablet but the richness of the PC.”

  Cei de la Microsoft au amanat deja lansarea Microsoft Office pentru iOS pentru anul viitor, nu par interesati sa duca acest software in App Store si probabil nu o vor face prea curand, avand in vedere ca tablete Surface sunt in competitie cu tablete iPad. Afirmatiile lui Gates nu surprind foarte multa lume, mai ales ca el este obligat sa isi apere companie si produsele lansate de catre ea, acum ramane doar de vazut cata lume isi va baza decizia de achizitionare a unei tablete pe aceste aspecte.