Prima Pagina Apple Bill Gates sustine ca tableta iPad este frustranta pentru utilizatori deoarece nu...

Bill Gates sustine ca tableta iPad este frustranta pentru utilizatori deoarece nu are Microsoft Office si o tastatura fizica (Video)

  Bill Gates, fostul CEO al Microsoft, sustine ca tableta iPad este frustranta pentru utilizatori deoarece nu ofera Microsoft Office si Apple nu vinde o tastatura fizica impreuna cu ea. Vorbind la CNBC, Gates a incercat sa puna intr-o lumina buna tabletele din seria Microsoft Surface, tablete care nu au avut vanzari foarte bune si nici nu par sa atraga atentia utilizatorilor. Spre deosebire de iPad, tabletele Surface contin aceste facilitati, insa acest lucru nu a motivat foarte multa lume sa faca o achizitie, cel putin pana acum.

He then said of people using iPad-like devices, “A lot of those users are frustrated, they can’t type, they can’t create documents, they don’t have Office there.”  He was asked about the declining PC market. He said that tablets are growing in popularity, and it’s “going to be harder and harder to distinguish products” that are PCs versus tablets. The Surface, he says, brings the “portability of the tablet but the richness of the PC.”

  Cei de la Microsoft au amanat deja lansarea Microsoft Office pentru iOS pentru anul viitor, nu par interesati sa duca acest software in App Store si probabil nu o vor face prea curand, avand in vedere ca tablete Surface sunt in competitie cu tablete iPad. Afirmatiile lui Gates nu surprind foarte multa lume, mai ales ca el este obligat sa isi apere companie si produsele lansate de catre ea, acum ramane doar de vazut cata lume isi va baza decizia de achizitionare a unei tablete pe aceste aspecte.

 • Cristi

  Are perfecta dreptate

 • George

  Deasta nu mai pot sa ma bucur d ipad ca nu are office nu toata lumea are nevoie de office si cine are nevoie sa cumere surfice :)))

 • Relu

  Să-și bage Surface-ul undeva

 • AKK

  Gates e deja de tot rasul cu argumentele lui. Cum poate cineva sa fie frustrat pentru ca iPad nu are tastatura fizica?!? Pai cand il cumperi nu sti asta de la bun inceput? Inca nu am auzit pe nimeni sa cumpere un iPad in speranta ca tastatura virtuala se va transforma in una fizica. Orice om cu 2 cerebeli in cap stie ca Apple nu vinde tastatura fizica pt iPad, si asta trebuie cercetat inainte sa cumperi tableta. In ceea ce priveste Office, intr-adevar ca aplicatia este extrem de buna si puternica (ma refer la PC sau mac), si ar fi super si pentru iOS, insa hai sa nu uitam ca sunt alternative care deschid si chiar salveaza documente ca si .doc sau docx.

 • Chatagra

  Am folosit de curand un laptop-tableta hp care se aseamana cu surface …tot ce pot spune e ca experienta windows 8 e groaznica …gesturile merg prost si nu sunt intuitive deloc, modul desktop (in care ruleaza office ) nu ar avea ce cauta acolo plus multe altele … In mare o dezamagire groaznica si ff scumpa

 • Gruia

  hhhhhhhhhCe nu se poate face cu suita office de la apple si se poate face cu cea de la microsoft? Eu nu am gasit nimic in plus.

 • dudu

  Perfect de acord cu el, chiar daca detin un iphone, asta nu inseamna ca nu recunosc ce e drept!
  Pacat ca nu se vand oficial si la noi Microsoft Surface.

 • iPad 4ever

  Ceea ce e cel mai enervant la iPad-uri e ca nu au mouse. Mare bou a fost Jobs asta. Chiar Balmer de la Microsoft a ras cand s-a lansat iPhone, facand misto de el ca nu are tastatura, spunand ca nu are viitor. Chiar a avut dreptate…

 • Ionut

  Microsoft ar castiga mai mult din vanzarea aplicatie Office pe iOS decat din vanzarea tabletelor Surface

 • Exista mai multe alternative pentru Office, iar tastatura virtuala este destul de buna!

 • anonimous

  Pages e foarte bun, isi face treaba bine, si este optimizat pentru ipad.

 • Iulius

  Am cumparat o tastatura apple care se conecteaza prin bluetooth cu Ipadul.Puteti intui usor de cite ori am avut nevoie de tastatura!Niciodata!