Prima Pagina aplicatii iOS 7 multitasking concept ne prezinta un mod mai util de a...

iOS 7 multitasking concept ne prezinta un mod mai util de a adminsitra aplicatiile deschise in background (Video)

[youtube]http://youtu.be/8lOHfdDD8V0[/youtube]

  iOS 7 ne-ar putea aduce un sistem mult mai eficient pentru administrarea aplicatiilor deschise in background daca Apple ar realiza ca oamenii au nevoie de mai multe informatii decat cele afisate acum in task switcher. Un grafician s-a gandit ca o prezentare expose a aplicatiilor deschise in background ar fi mult mai eficienta, fiecare aplicatie avand deja disponibil un buton de inchidere, iar altul pentru inchiderea simultana a tuturor aplicatiilor fiind plasat in partea superioara a ecranului.

  Ce parere aveti despre noul concept? V-ati dori o implementare de acest gen in iOS 7?

 • VM

  nu stiu care-i treaba de nu implementeaza buton de close all..ar putea s-o faca si acum dar nu vor

 • edi

  Frumos, dar seamănă mult cu cea de la htc 🙂

 • Delirium

  Nu inteleg ideea de close all apps. Nici un os nu are functia asta, iar logica este buna pentru ca poate ai aplicatii in care ai proiecte nesalvate sau date, inscrisuri, procese pe care ai putea sa le pierzi daca inchizi aplicatia.

 • Can

  Vad filmuletele astea și mă gândesc cu groaza că o să ajung să am un Samsung .. Încă nu am văzut nimic în filmuletele astea decât chestii sub nivelul la care Apple s-a ridicat pana acum.. Cumparati-va Samsung , sunt ieftine și nuci sperati să aveți unul cu sigla Apple pe el.. Succesuri

 • Robert

  @can:Nu te-a intrebat nimeni daca o sa iti iei Samsung sau nu.In plus cei de la Apple au spus ca vor face schimbari radicale si sa speram ca asa va fi.Daca tu crezi ca un ***** ca Samsung e mai bun ca Apple treaba ta.Chiar daca o sa schimbe iOS-ul sau nu eu tot raman fan Apple deoarece el este mai bun decat orice.

 • Can

  @Robert: prin “o să ajung să am un Samsung” mă refeream la faptul că iPhone -urile cu astfel de iOS în ele o să fie precum un Samsung, insa creierul tau, mult atrofiat, nu poate detecta sarcasmul..