8 lucruri pe care le poti face folosind castile iPhone-urilor

  Castile iPhone-urilor noastre sunt grozave in ceea ce priveste redarea muzicii sau a altor sunete rulate in iOS, insa functionalitatea lor nu se rezuma doar la atat. Castile originale furnizate de catre Apple impreuna cu iPhone-urile sale contin si o telecomanda atasata firului prin care sunt transmise sunetele, iar acea telecomanda este capabila sa efectueze o gama variata de functii pe care probabil nu le stiati. Mai jos le voi lista pe toate, iar fiecare numar este reprezentativ pentru pozele de mai jos.

1. Daca rulati o melodie in aplicatia Music si apasati pe telecomanda in sectiunea centrala veti opri rularea melodiei, o a doua apasare repornind-o.

2. Daca rulati o melodie in aplicatia Music si apasati de doua ori pe telecomanda in sectiunea centrala, tinand degetul pe telecomanda dupa a doua apasare, veti efectua o derulare rapida. Repetand acelasi gest, dar de 3 ori, veti efectua un rewind.

3. Daca aveti deschis un apel si primiti un al doilea, apasati de doua ori pe telecomanda in sectiunea centrala si veti accepta cel de-al doilea apel. Tinand apasata sectiunea centrala timp de 2 secunde veti inchide acel apel.

4. Apasand butonnul Volume Up in interiorul aplicatiei Camera veti inregistra o poza.

5. Tinand degetul apasat pe sectiunea centrala de pe telecomanda veti activa Siri pe iPhone 4S si iPhone 5, sau Voice Control pe iPhone-urile vechi.

6. Apasand de doua ori pe sectiunea centrala de pe telecomanda veti trece la urmatoarea melodie care ruleaza in aplicatia Music, iar o apasare tripla va rula melodia anterioara.

7. Apasand o data sectiunea centrala de pe telecomanda puteti accepta sau inchide un apel.

8. In timpul apelarii, tinand degetul apasat cateva secunde pe sectiunea centrala de pe telecomanda va inchide acel apel.