ipEQ for iPhone este primul egalizator pentru aplicatia Music a iOS

  ipEQ for iPhone este o aplicatie lansata in cursul acestei dimineti in Cydia, iar cu ajutorul ei puteti modifica felul in care difuzorul iPhone-ului reda muzica rulata de aplicatia Music. Dezvoltatorul ipEQ for iPhone sustine ca aceasta este primul egalizator pentru aplicatia Music a iDevice-urilor si adevarul este ca in Cydia nu exista ceva asemanator. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca prin intermedul aplicatiei puteti modifica multe aspecte ale modului in care aplicatia Music reda melodiile si puteti personaliza totul dupa bunul plac.

REQUIRES iOS 6.x. IPHONE ONLY. This is the world’s first Music.app equalizer. It fully integrates into iOS’ native Music.app and offers different types of parametric pre-filters:

  • Low Pass Filter<;
  • High Pass Filter;
  • High Shelf Filter.

In addition, there is an extra Bass Boost feature, which boosts up the low-frequency tunes. You can change the target frequency (60 – 120Hz), the output gain boost and the intensity.  Note: Wrong EQ settings might produce intensive distortions. I am not responsible for bad results.

  ipEQ for iPhone este capabila sa impleemnteze modificari importante in modul in care ascultati muzica, insa setarile sale trebuie utilizate in cunostinta de cauza, altfel riscati sa stricati felul in care iPhone-ul reda muzica, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija. ipEQ for iPhone este disponibila la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si poate fi utilizata doar pe terminale iPhone.

6 COMENTARII

  1. Pai la un difuzor de telefon…EQ trebuie? Cea mai mare tampenie…de parca un speaker al vreunui telefon poate reda ca o boxa… Cica basa booster…. :))) sa fim seriosi

  2. Khaan daca esti cocalar, si sper sa nu fii….ascultand muzica in parc… normal ca nu ai sa simti vreo diferenta…. dar se pot pune si casti, la fel un cablu care sa intre in AUX(masina, etc), dupa ce faci asta….ai sa observi.

  3. Andreas, nu simt nevoia sa iti raspund, insa ma vad oarecum obligat caci ai facut o remarca, cica usor ironica si un pic jignitoare la adresa mea. Afla ca nu ascult muzica in parc, nu sant nici cocalar si in primul rand nu ascult muzica la iPhone in masina, iar daca am sa o fac vreodata am sa conectez device-ul la bluetooth-ul masinii. Sper, la randu-mi, ca nici tu sa nu fi ( cu un singur “i” la forma imperativa, deh, simt nevoia sa te si corectez acum …ca tot sant un posibil “cocalar” ) vreun spoitor si sa stii ca iPhone-ul se aude perfect asa “stock”… fara alte aplicatii. O seara buna !