Prima Pagina aplicatii Aplicatia Google Maps va avea in curand o noua interfata

Aplicatia Google Maps va avea in curand o noua interfata

  Conform unui zvon aparut in cursul noptii trecute, aplicatia Google Maps va beneficia in curand de o schimbare importanta a design-ului, insa desigur ca pentru inceput totul se va rezuma la versiunea pentru Android a aplicatiei. Google I/O pare a fi evenimentul in cadrul caruia Google va prezenta oficial lumii intregi aplicatia cu design-ul modificat, insa deocamdata nimeni nu stie sigur acest lucru. In imagini aveti prezentata noua interfata, ea aduce mult mai buna integrare a Google+ si desigur modifica modul in care vizualizam informatiile.

  Desi e putin probabil ca noua interfata sa fie disponibila in urmatoarele saptamani si in aplicatia pentru iOS, ne putem astepta ca pana in toamna ea sa fie implementata in Google Maps-ul pentru iDevice-uri, avand in vedere popularitatea aplicatiei.

 • Andrey

  E foarte placut desing-ul.Mie chiar imi place.

 • Relu

  mie mi se misca infect aplicatia in iOS 6, iPhone 4. Imi doresc ca atunci cand o folosesc sa am impresia ca este o aplicatie nativa, sa functioneze perfect

 • Functioneaza perfect, fara intarzieri sau alte probleme – iPhone 5

 • Seby

  Mie imi functioneaza perfect pe toate idevice-urile mele si chiar si pe ip4 ca vad mai sus ca cineva are probleme….

 • Lucian 4.2

  Vad ca google continua sa invadeze ecosistemul apple cu aplicatiile lor. Urmatorul pas este sa porteze Androidul pe ideviceuri. Am avea tot ce e mai bun, si echipamente premium built si sistem de operare adevarat.