iPhone 15 concept – asa va arata iPhone-ul peste 10 ani? (Video)

[youtube]http://youtu.be/bNtAfDC7o2k[/youtube]

  Desi pare putin probabil ca Apple sa renunte la actualul design al iPhone-ului pentru a aduce pe piata un dispozitiv mai mic, dar mult mai interesant, un designer s-a gandit ca peste 10 ani s-ar putea sa vedem un iPhone 15 precum cel din imagini. Nu pot spune ca imi place conceptul prezentat in clip, insa sunt curios sa aflu parerea voastra.

15 COMENTARII

  1. nu prea imi place:)) imi place asa cum e acum,mai patratos:))…si,cred eu,in 10 ani vom comunica prin telepatie si vom face poze cu mintea doar:)))

  2. Pai dacă stam sa ne gândim cum arătau telefoanele acum 10 ani si cum sunt acum putem trage concluzia ca evoluția va fi cu totul si cu totul imprevizibila.

  3. Ca forma,nu-mi place iar ca functionalitate,sper sa fie de 1000 ori mai bun. Posibil ca in 15 ani sa avem un inlocuitor al telefonului mult mai bun! Cine stie !?

  4. :))) nu imi place vreau ceva mai mult…..sunteti rautaciosi,ce a facut omu acolo e gragut.cum va arata iphonu peste 15 ani sau telefoanele….parerea mea este ca ne depaseste imaginatia.acum 15 ani vorbeam la lopeti startac gen si acum vb la i5 s4…peste http://www.facebook.com/sukar.ciprian/timeline/story?ut=43&wstart=0&wend=1370069999&hash=-3732978819284235135&pagefilter=15 ani tehnologia ne depaseste imaginatia.acum este era Apple si personal sper sa ramana asa,momentan sunt cei mai buni dar 15 ani de tehnologie de acum incolo e f mult.vedem ce ne rezerva viitorul.

  5. Slabut concept .. In 15 ani probabil vom asista la aparitia unor dispozitive cu ecran holografic care sa fie controlate de o inteligenta artificiala ..

  6. nu va mai bateti capul cu ce telefoane vor fi peste 15 ani mai bine sa ne gandim mult daca noi ca natie vom mai fi pana in 2015 sau 2020 daca vom continua sa “traim bine” ca in momentul de fata.mai mult ca sigur nu se va mai sti mai nimic de romania ca natie decat doar prin cartile de istorie asa cum a ajuns si revolutia din ’89 iar noi vom disparea care vom mai ramane aici exact precum au disparut dinozaurii acum milioane de ani in urma.

  7. Porcarie de telefon si aplicatia asta incepe sa fie si ea o porcarie daa nu o sa se actualizeze ca platforma. Am dat de doua ori pe reclama cand incercam sa dau click in cauta sa las comentariu pentru ca imi fugea imaginea in sus! Chiar a reusit sa ma enerveze tura asta.

  8. Oribil. Sper sa arate ca telefonul ala din total recall pe care il avea tom cruise implantat in mana, sau ca cel din iron man 3. Best!