iBlacklist update aduce posibilitatea de a ascunde complet aplicatia din iPhone

  iBlacklist este o aplicatie pentru terminalele jailbroken, ea permitand utilizatorilor sa controleze in totalitate modul in care iPhone-urile receptioneaza apeluri GSM/FaceTime sau MMS/SMS/iMessage-uri. Folosind iBlacklist putem bloca apelurile primite de la persoane nedorite, aceasta fiind principala functionalitate care lipseste din iOS-ul iDevice-urilor noastre si pe care utilizatorii o apreciaza cel mai mult. Aplicatia este extrem de populara, in ciuda faptului ca necesita o licenta nu foarte ieftina, iar in cursul noptii trecute a fost actualizata si permite acum utilizatorilor sa o ascunda complet atunci cand doresc.

  • Bug fix for the add from recent messages name strings.
  • Bug fix for crashes due to maps banners.
  • Bug fix for Zephyr opening iBlacklist witthout the need of password.
  • If the camo option isn’t enough for you, definitely you need to update the app. NEW FUNCTION to hide the app completely and open it from MobilePhone app dial pad, by dialing your password. Check this feature under the Password menu (Only for iOS 5 and above).

  Noua versiune a aplicatiei iBlacklist poate fi instalata gratuit de catre cei care au achizitionat aplicatia in trecut, iar aplicatia o puteti instala gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia, insa o puteti utiliza doar cu o licenta trial.