iBlacklist update aduce posibilitatea de a ascunde complet aplicatia din iPhone

  iBlacklist este o aplicatie pentru terminalele jailbroken, ea permitand utilizatorilor sa controleze in totalitate modul in care iPhone-urile receptioneaza apeluri GSM/FaceTime sau MMS/SMS/iMessage-uri. Folosind iBlacklist putem bloca apelurile primite de la persoane nedorite, aceasta fiind principala functionalitate care lipseste din iOS-ul iDevice-urilor noastre si pe care utilizatorii o apreciaza cel mai mult. Aplicatia este extrem de populara, in ciuda faptului ca necesita o licenta nu foarte ieftina, iar in cursul noptii trecute a fost actualizata si permite acum utilizatorilor sa o ascunda complet atunci cand doresc.

  • Bug fix for the add from recent messages name strings.
  • Bug fix for crashes due to maps banners.
  • Bug fix for Zephyr opening iBlacklist witthout the need of password.
  • If the camo option isn’t enough for you, definitely you need to update the app. NEW FUNCTION to hide the app completely and open it from MobilePhone app dial pad, by dialing your password. Check this feature under the Password menu (Only for iOS 5 and above).

  Noua versiune a aplicatiei iBlacklist poate fi instalata gratuit de catre cei care au achizitionat aplicatia in trecut, iar aplicatia o puteti instala gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia, insa o puteti utiliza doar cu o licenta trial.

17 COMENTARII

  1. Un program super! Update excelent! Merita pretul!!! Folosesc acest program de 3-4 ani si merge perfect! Cel mai bine facut app!!!!!

  2. Eu o am din cydia si nu e cu licenta trial 🙂 Se gaseste sub denumirea iBlacklistCracked. Instaleaza atat iBlacklist cat si GenerationKey iar dupa activare dispare Key-ul si ramane doar aplicatia.

  3. Imi pune telefonul in safe mode probabil sa nu se inteleaga cu fullScroll ceva lipseste din versiune crackuita. 🙂 i4s iOS 6.1.2

  4. Gabriel eu am tot 4s ios 6.1.2 si merge foarte bine inceara sa instalezi din alta sursa iblacklist si sa vezi daca mai intra in safe mod in caz ca iti intra inseamna ca mai ai vreu tweak instalat care se suprapune cu asta. O sa-ti mearga sigur 100 la suta cydia merge foarte bine un tel intra in safe mod atunci cand ori nu suporta tweakul ori se suprapune cu altul care face cam aceeasi treaba. Dar iblacklis merge bine pe ios 6 deci e compatibil.