Numarul de iPhone-uri produse de catre Foxconn a crescut cu 12% in luna aprilie

  Foxconn, cel mai mare producator de iPhone-uri pentru compania Apple, ar fi crescut cu 12% productia de terminale iPhone in luna aprilie la cererea companiei Apple. Desi majoritatea analistilor americani se asteptau ca vanzarile de iPhone-uri sa scada in perioada imediat urmatoare, iata ca in realitate Apple are nevoie de mai multe dispozitive pentru a acoperi cererea de pe piata. Desi in general felul in care partenerii Apple produc iDevice-uri sau componente pentru ele nu ar trebui privit ca un indicator al vanzarilor, in majoritatea cazurilor analistii se ghideaza dupa aceste informatii cand recomanda investitorilor sa cumpere actiuni ale companiei Apple.

Mainland China’s Central News Agency reports today that Hon Hai Precision Industry Co., the world’s largest contract electronics maker of products such as Apple’s iPhone and iPad, reported more than a 12 percent monthly increase in sales for April, citing strong demand for consumer electronics products. Hon Hai currently holds about a 70 percent stake in Foxconn which experienced a pickup in iPhone shipments in April from the first three months of the year.

  Apple se pregateste sa lanseze un terminal iPhone 5S in toamna acestui an, iar in perioada verii vanzarile de temrinale iPhone ar putea sa scada simtitor, majoritatea consumatorilor preferand sa astepte lansarea noului model inainte de a investi bani intr-un smartphone nou.