iPhone 6 – conceptul unui terminal cu ecran edge-to-edge si procesor quad-core (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0vE-qqZHSB0[/youtube]
Continuand conceptul prezentat de mine in cursul acestei dimineti, acum va ofer posibilitatea de a vedea acel iPhone 6 cu ecran edge-to-edge si procesor quad-core.

33 COMENTARII

  1. tehnologie inventata de samsung… daca o sa apara pe iphone toata lumea va zbura ca arsa cat de tari sunt cei de la apple. nu ca sunt hater sau ceva, dimpotriva am avut iphone de la 3g pana la 4s si traiam si eu pe principiul ca ceilalti copiaza insa lucrurile se schimba foarte dinamic in ultima perioada si am realizat ca exista pe piata produse mult mai bune si mai frumoase decat smartphone-ul celor de la apple. daca nu vin cu ceva nou vor intra in acelasi cerc vicios in care s-au adancit dupa foarte multi ani cei de la nokia cu al lor prea-marit symbian. istoria se va repeta

  2. oricum e super mai ales cu abonamentele RED de la vodafone unde ai 4G 2GB inclus si nelimitat in orice retea..am venit si noi cu picioarele pe pamant

  3. La ce te referi cand spui “am venit si noi cu picioarele pe psmant” ?
    Conceptul este interesant dar nu extraordinar sau ceva superb…….

  4. Cat retardism…”de unde il pot procura” . Pf unii termenul de “concept” egal cu ciulama… Sa revin la concept, ideea este intersanta dar nu cred ca este practica pt ca este imposibik de tinut in mana fara sa atingi ecranul , poate doar daca ar face cumva ca primii 3-4 milimetri de la margine sa fie fara functie touch ar fi superb.

  5. @iulian , este doar un concept în photoshop, sau cu ce o lucra tipul, deci nu îl găsești să-l cumperi. Poate dacă așa va arăta noul iphone.

  6. deci nu inteleg, il pot cumpara din targ? si daca da din care targ? nu conteaza daca e concept sau cum ai zis. Se apropie ziua prietenei mele si mi-a placut cum arata.

  7. Ce trist, am inceput sa explicam pe bloguri sensul unor cuvinte cum ar fi “concept”. @Seby se referea la preturile operatorilor.

  8. @iulian oamenii astia nu spun decat ca esti putin retard.. Poti sa scrii te rog cuvantul “concept” pe google sa stii si u pe viitor ce inseamna,nu de alta dar sa nu te mai faci de rasdata viitoare.. Nu ma gandeam ca exista specimene de genu in Romania.. Pacat..
    OnTopic: indiferent cum vor iesi produsele Apple pe viitor tot ei vor fi numarul 1 pe piata,in primul rand datorita sistemului de operare.. Sunt geniali..

  9. Auzi… cand oi lucra si tu la reprezentantza la Mercedes atunci sa vorbesti. daca eram retard nu lucram acolo. Stiu ce e concept… dar nu stiam ca inca nu a aparut. acum ai inteles?

  10. Vai de mine mai iuliane chiar ai o problema pentru ca si la titlul articolului scrie “concept” deci asta inseamna ca nu e real

  11. eumzic sa priviti pozele mai bine… alea sunt poze reale unde vedeti voi desene? spune-ti mai bine ca nu aveti posibilitatea sa-l cumparati nu ca nu exista

  12. Implementarea cu butonul de Home e geniala, de cate ori am tot auzit de probleme cu aceste butoane. Ar extinde functiile smartphoneului si ar fi mult mai usor de folosit.