Axis te ajuta sa deschizi rapid aplicatiile favorite direct din LockScreen

  Axis este un nou tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem accesa mult mai rapid aplicatiile favorite direct din LockScreen-ul iDevice-urilor noastre. Daca va uitati la animatia de mai sus veti observa ca Axis implementeaza o noua bara in LockScreen-ul iDevice-urilor noastre, ea premitandu-ne sa adaugam o serie intreaga de aplicatii acolo si sa facem scroll printre toate cele disponibile. Accesarea acelei bare de aplicatii se face printr-un swipe in dreptul butonului de deschidere a camerei din LockScreen, iar deschiderea fiecarei aplicatii se face printr-un swipe vertical in dreptul iconitei.

Requires iOS 6. Not compatible with iPad. Axis gives you quick and convenient access to your favorite apps straight from the lock screen, via grabbers. Simply slide the lock screen grabber left to reveal your Axis, then swipe up on the app you want to open! Set your custom app grabbers via the Axis Settings where you’ll find a wide variety of apps, which each have their own tailor made app grabber icon. If you have a passcode set, don’t fret! Your apps are secure with a custom passcode input prompt.

  Axis are un design inovativ, ofera o gama foarte variata de grabbere pentru aproape orice fel de aplicatii pe care le aveti instalate in terminalele voastre si este o metoda extrem de rapida de a accesa tot ceea ce aveti nevoie. Axis este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.