Bill Gates sustine ca Steve Jobs era mai talentat decat el in ceea ce priveste design-ul si nu numai (Video)

  Bill Gates, unu dintre fondatorii Microsoft, a vorbit in cadrul unui interviu pentru emisiunea 60 Minutes despre multe aspecte ale vietii sale, inclusiv despre Steve Jobs, unul dintre apropiatii sai prieteni. Cei doi au avut avut o relatie tumultuoasa din cauza companiilor pe care le-au condus, insa nu i-a oprit sa se complimenteze in mod regulat si sa se ajute, Gates salvand compania Apple de la faliment in anii ’90. Aducandu-si aminte despre Jobs, Gates a spus in cadrul interviului ca fostul CEO Apple avea un acut simt al esteticului, stia sa aleaga design-ul potrivit pentru produse si stia sa construiasca si sa intretina un brand, desi nu avea foarte mult bagaj informational in spate in acest domeniu.

His sense of design, that everything had to fit a certain aesthetic. The fact that he, with as little engineering background as he had, it shows that design can lead you in a good direction. And so phenomenal products came out of it. He knew about brand — in a very positive sense. He had an intuitive sense for marketing that was amazing.

  Gates a vorbit si despre ultimele luni din viata lui Jobs, o perioada in care fostul CEO Apple stia spre ce se indreapta, insa a preferat sa lucreze pentru a lasa o mostenire bogata companiei Apple. Gates a vorbit frumos despre Jobs cu fiecare ocazie, ei doi au avut destule probleme de-a lungul timpului, insa relatia de prietenie a fost mai importanta decat orice altceva in final.

2 COMENTARII

  1. He he , nenea Bill si fostu Steve , nu ai cum sa spui ceva de rau de ei……din pacate cel ce a ramas la “carma” apple este la un secol distanta de ei si nu o sa le calce pe urme vre-o data …….
    RESPECT pentru cei doi , daca nu erau ei acum probabil inca ne mai cataram prin vopaci :))))))) am exagerat putin dar treceti si voi cu vederea.