Apple continua procesul de dezvoltare al suite iWork, cauta ingineri talentati

  In curand se vor implini 4 ani de la lansarea ultimului update important pentru suita iWork dedicata Mac-urilor si multi utilizatori ii cer companiei Apple sa implementeze o sutia intreaga de functii noi in software-ul care ar trebui sa inlocuiasca Microsoft Office-ul. Desi Apple nu a dat de inteles ca o noua versiune a iWork pentru OS X sau iOS ar fi pregatita pentru lansare, compania angajeaza de cateva luni ingineri talentati care sa implementeze functii noi in suita software, iar o recenta oferta de munca vine sa intareasca ideea ca in Cupertino se pregateste ceva frumos.

  Apple angajeaza in momentul de fata trei QA software engineers, un Production Specialist, un Technical Production Ninja, un Verification Engineer, un Visual Motion Designer si un specialist in dezvoltarea de imagini de rezolutie inalta. Practic Apple are nevoie de o intreaga echipa de oameni pentru a continua dezvoltarea suitei iWork si in baza informatiilor actuale am putea crede ca nu exista vreo alta echipa in Cupertino care lucreaza la programe. Chiar si asa, e posibil ca un update important pentru iWork sa apara in cursul acestui an, sau poate anul viitor.

Articolul precedentAsa arata un Macintosh Classic complet desfacut
Articolul următoriOS 6.1.3 jailbreak nu exista, nu va lasati pacaliti!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.