Design-ul MacBook Air-ului este laudat de catre Microsoft

  HP Envy x2 este una dintre recentele tablete HP care ruleaza Windows 8 si arata precum un MacBook Air, produsul celor de la Apple fiind privit de catre Microsoft drept un etalon in ceea ce priveste design-ul pentru produsele de acest gen. Intr-o recenta conferinta desfasurata in SUA, Chief Marketing Officer-ul Microsoft, Tami Reller, a afirmat ca tableta celor de la HP are un design frumos, iar atunci cand este unita cu stand-ul de aluminiu devine un competitor pentru MacBook Air-ul Apple.

The HP envy x2 is a classic example of a beautiful detachable. When the tablet and base are together it looks like a MacBook Air competitor.

  Afirmatia denota cat se poate de clar faptul ca design-ul MacBook Air-ului este privind ca fiind unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun, design pentru un produs din categoria sa, competitorii Apple incercand sa aduca pe piata produse mult mai atractive. Microsoft stie acest lucru, HP stie acest lucru, insa ca sa fiu sincer tableta impreuna cu al sau dock nu au un design superior MacBook-ului, desi arata mult mai bine decat alte produse competitoare.