Prima Pagina aplicatii Google Hangouts a fost lansat in App Store (Video)

Google Hangouts a fost lansat in App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/ahy3uRzRG9w[/youtube]

  Acum cateva zeci de minute v-am spus ca Google urmeaza sa lanseze in App Store o aplicatie numita Google Hangouts, ea urmand sa ofere utilizatorilor Google Services sa efectueze conversatii pe platformele iOS si Android OS. Ei bine, iata ca aplicatia este acum disponibila in App Store si ea ne ofera posibilitatea de a trimite prietenilor nostri mesaje text, poze, caractere emoji, sau chiar sa efectuam apeluri Video, deci avem aceeasi functionalitate precum in iMessage sau Safari.

Conversations that come to life. Wherever you, whenever you want, for free. Hangouts brings one-on-one and group conversations to life with photos, emoji and video calls for free. Connect with friends across computers, phones and tablets.

 • Group conversations are better than ever. Send photos or emoji, see when people are engaged in the Hangout and message friends whenever you want, even if they aren’t connected at that time.
 • Video calls make Hangouts more fun. Turn any conversation into a video call with up to 10 friends.
 • All of your friends can use Hangouts. Hangouts works on computers, phones and tablets, so you can connect with everyone.

  Hangouts functioneaza pe iOS, Android OS sau calculatoare, asa ca indiferent de unde utilizati serviciul, veti putea face exact acelasi lucru cu oricare dintre prietenii vostri. Google Hangouts trimite notificari pentru mesajele primite si necitite, sincronizeaza toate informatiile pe oricare dintre iDevice-urile care au aplicatia instalata si este disponibila gratuit in App Store.

More Hangouts awesomeness:– View and continue your Hangouts across devices.– Get notifications just once. After you’ve seen an alert, it’ll be removed on other devices.– Snooze your notifications if you’d prefer to respond later.– See what you talked about in the past, including shared photos and your video call history.– Keep a record of any Hangout for just a short period of time by turning history off.– View collections of photos shared from each of your Hangouts.– Choose from over 850 emoji to express what’s on your mind.

Pretul initial:
Numele:
Hangouts

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Conversations that come to life. Wherever you, whenever you want, for free.

Hangouts brings one-on-one and group conversations to life with photos, emoji and video calls for free. Connect with friends ac…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.1 Mb


 • Emilian Dogariu

  Application bot compatible. iPhone 4. Asta îmi spune

 • Petreus1999

  Eu nu-l gasesc deloc in App store..

 • @Petreus1999: Normal, ca e greu sa apesi pe butonul ala “descarca din App Store” din articol.
  @Emilian Dogariu: Probabil de asta : Requires iOS 6.1 or later.

 • Cristi

  Evident ca nu se poate instala pe ios 5.1.1 (ca si yahoo mail si altele). Multumesc apple pentru modul in care ma silesti sa fac update la mizeria de ios 6! Ti-a pasat de mine pana cand ti-am dat banii!

 • Marian

  Cristi , de ce ios 6 e o mizerie? Sau tu esti vulpea ce nu ajunge la struguri?!

 • Emilian Dogariu

  iOS 6.1

 • Cristi

  Nu-ti insult inteligenta, dar nu inteleg faza cu vulpea. Un singur click ma duce de la 5.1.1 la 6.3. Dar de ca sa dau o versiune fara buguri, stabila, pe care pot face jailbreak (desi nu ma tenteaza), pe una cu probleme arhicunoscute? Ai nota 4!

 • @Cristi: N-are nicio treaba Apple, Google a ales sa o faca pentru 6.1.

 • Marian

  Prietene, am trecut de mult de faza cu notele. Am trecut prin 6.1, 6.3, iar acum sunt la 6.4, o alta versiune controversata a IOS. Am fost foarte multumit de toate iar. Problemele altora sunt ale lor. In realitate poate nici nu sunt. La nivelul asta funcyioneaza si sabotajul. Stai tu la 5.1 si nu-ti mai da cu parea despre 6.x ca deasta apar tot felul de aberatii

 • Cristi

  Nu stiu de ce, dar nu prea te cred. Pe android merge si pe versiuni mai vechi decat ultima, JB sau care o mai fi. Nu vad de ce nu ar rula pe 5.1.1, diferentele dintre cele doua ios-uri nefiind radicale, ci mai mult updateuri cam nereusite. Sau poate sunt eu prea dezamagit de apple si vad distorsionat lucrurile. Dar sa nu poluam blogul inutil.

 • Cristi

  Era raspuns pentru zaone

 • @Cristi: Apple nu le impune dezvoltatorilor sa dezvolte aplicatiile pentru o anumita versiune. Dezvoltatorii aleg sa faca lucrul asta pentru ca e mai usor sa faci o aplicatie compatibila doar cu cea mai recenta versiune a iOS, e mai putina bataie de cap.

 • Bogdan Pollo

  ce face acest program pana la urma?

 • @13 OMG…

 • Gargamel

  daca apple ar avea putin bun simt, ar face o rubrica in itunes/appstore de unde sa poti sa descarci si versiunile anterioare ale aplicatiei. Sunt convins ca pe dezvoltatori nu i-ar deranja sa le fie utilizate aplicatiile pe ios-uri vechi. In schimb, pe apple, da. La un moment dat aroganta asta o sa-i coste scump

 • Auzi, da in Google Play exista asa ceva?

 • Gargamel

  Nu cred, dar de ce m-ar interesa google play atat timp cat eu am dat banii la apple? Oricum pe android poti sa faci cam ce vrei inclusiv sa instalezi un soft vechi pe un os vechi. La apple nu se poate pentru ca e ca la armata. Facem ce ne zice comandantul. Acum toata lumea instaleaza ios x. Si se executa. Pe primul ipad am dat 900 de dolari, iar in maxim doi ani l-au pus in pamant. Acum zace aruncat in casa. Nu mai e bun nici macar de browsing. Safari crapa in cateva minute, iar appstore este aproape imposibil de utilizat. Crapa la 3-4 din 5 porniri. Lipsa de respect fata de consumatori. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca la fiecare versiune de ios “uita” sa implementeze featurile noi in terminalele mai vechi.

  O sa vezi ca o sa-i coste scump. Daca pana acum apple facea legea pe piata accesoriilor, mai nou lucrurile au inceput sa se schimbe. Logitech a anuntat deja ca nu mai face dock-uri dedicate iphone. Acum apple va trebui sa isi faca terminalele compatibile pe tehnologie wireless. Asta daca sunt interesati de clientii lor

 • abc

  De fapt, Play Store iti da direct ultima versiune compatibila cu software-ul la care esti acum.

 • @Gargamel: Nu crezi si nu te intereseaza, dar Google face la fel. Ca trebuie sa cauti tu aplicatiile dupa aia si le poti instala e altceva, si prin iTunes poti instala aplicatiile vechi daca le-ai avut, de gasit le gasesti, deci unde e problema? Vrei sa arunci cu rahat in Apple degeaba, asta faci deja, altceva?

 • Marian

  Cristi si Gargamel, nu va luati voi Android si ne lasati?t veniti sa va dati in spectacol cu cu nu stiu ce aberatii. Conditiile le puneti voi?

 • andrei

  cat mai dureaza pana se vor putea trimite orice tip de fisier prin ea ? 🙂 vreau sa trimit arhive, programe, muzica … altfel e degeaba .. sau exista o aplicatie de genu in afara de email….(am jailbreak)

 • Pingback: Google Hangouts update este disponibil in App Store | iDevice.ro()