Google lanseaza o serie de update-uri importante pentru Google Maps, o versiune pentru iPad va fi disponibila in cursul verii (Video)

[youtube]http://youtu.be/THxJHcR1D2c[/youtube]

  Dimineata o noua versiune a Google Maps a aparut in browserele unor utilizatori, iar in cadrul Google I/O cei de la Google au prezentat oficial noua versiune celui mai avansat sistem de cartografiere de pe glob. Noua versiune a Google Maps urmeaza sa fie disponibila pentru aplicatiile Maps din Android si App Store in cursul acestei veri, deci vorbim despre cateva saptamani bune de asteptare pana in momentul in care Google isi va actualiza aplicatiile pentru cele doua platforme.

  Noua versiune a Google Maps aduce un design nou, ar urma sa genereze traseele de deplasare mult mai repede, ar urma sa calculeze modificarile rutelor mult mai repede, ar urma sa contina harti actualizate si va include o serie de functii pentru business-uri care sunt inutile in tara noastra. Actualizand aplicatiile Google Maps, cei de la Google vor lansa in sfarsit si o versiune pentru iPad si tablete Android, deci din vara veti putea folosi aplicatia celor de la Google fara probleme pe intregul ecran al tabletelor voastre.