Prima Pagina Google Now Siri vs Google Now – comparatia celor mai buni asistentilor vocali (Video)

Siri vs Google Now – comparatia celor mai buni asistentilor vocali (Video)

[youtube]http://youtu.be/z4LvJOFTlGo[/youtube]

  Siri si Google Now sunt in momentul de fata cele mai bune si mai avansate sisteme de recunoastere a comenzilor vocale si actionarea diverselor functii in baza lor. Cei de la cNET s-au gandit sa compare functionalitatea ambilor asistenti, iar in clipul video de mai sus aveti rezultatul testului facut de catre ei. Practic ambii asistenti sunt buni, fiecare are propriile puncte forte/slabe, fiecare raspunde mai repede in anumite situatii, fiecare are o interfata speciala, iar in final ramane ca fiecare sa isi aleaga asistentul favorit.

  • Cei cu comparatia asta nici nu are cum sa nu fie diferente pt ca google voice e direct pe internet si gaseste mai repede rezultatele dar Siri trebuie sa deschida pagina de internet. Teebuia sa faca i comparatie in Siri si S Voice

  • Geon

    Par a fi similare ambele servici, eu cred k aici e cam egalitate

  • motoi bogdan

    @sergiu ambele se conecteaza la niste servere pentru a obtine date. diferenta este ca google are in spate o intreaga infrastructura optimizata pe cautari de date iar apple/samsung etc detin servere intermediare ce plaseaza request-uri mai departe fie catre google, wolfram alpha etc. normal deci ca in cazul siri sa dureze mai mult. Din punctul asta de vedere siri nu va depasi niciodata google atata vreme cat informatia ceruta trece printr-un server suplimentar in plus.

  • Budan Andrei

    Imi place ca face “wayyy faster” , zici ca e vorba de 15 secunde… gizz…