Apple se claseaza pe primul loc in topul producatorilor de telefoane mobile care genereaza cea mai mare satisfactie in randul consumatorilor

  American Customer Satisfaction Index(ASCI) a publicat astazi rezultatul unui studiu derulat anual in randul consumatorilor, iar Apple isi pasteaza prima pozitie in randul producatorilor de telefoane mobile care genereaza cea mai mare satisfactie in randul consumatorilor. Desi Apple a pierdut destul teren in fara competitorilor direct, compania pastreaza prima pozitie la o distanta destul de buna fata de Motorola(Google), cei de la Samsung ocupand abia pozitia a 6-a in acest top.

  In ciuda pozitiei, cei de la Samsung au inregistrat cea mai mare crestere in acest index, ei fiind secondati de Motorola, Nokia si alti competitori, Apple fiind una dintre companiile care a inregistrat o scadere. Practic americanii sunt foarte multumiti de iPhone-uri si asta in ciuda faptului ca unele voci se plang de fragilitatea lor, semn ca majoritatea posesorilor de iPhone-uri nu au vreo problema insemnata cu propriile terminale. Din pacate un index international nu avem si nici nu vom avea vreodata.